Luxaflex® Duette® Shades

Energie besparend

Dat 2012 een economisch roerig jaar gaat worden, staat vast. Juist daarom wil Luxaflex® iedereen helpen energie - en daarmee geld - te besparen. Goed voor milieu en portemonnee. Energiegebruik terugdringen is eenvoudig, met Luxaflex® Duette® Shades kan tot maar liefst 10% bespaard worden op de energierekening. Mooi meegenomen!

De energieprijzen zijn in Nederland de afgelopen zes jaar met 30% gestegen. Ook dit jaar zal deze stijging zich doorzetten. Zo verwacht de onafhankelijke energievergelijkingssite gaslicht.com dat de energierekening van een gemiddeld Nederlands huishouden in 2012 tussen de € 115 en € 130 hoger zal uitvallen dan het afgelopen jaar.

Niet zo vreemd dus dat huishoudens op allerlei manieren proberen om het energieverbruik te temperen. De televisie 's nachts helemaal uit en niet op stand-by, lampen uit in kamers waar men niet is, 's ochtends korter douchen, iedereen heeft zo zijn methodes. Maar er zijn ook minder voor de hand liggende manieren om energie, en dus geld te besparen.

Ramen zijn bijvoorbeeld grote energieverspillers: in vergelijking met goed geïsoleerde muren laat dubbelglas tien keer zoveel warmte door. En dat terwijl ramen gemiddeld 10% uitmaken van de gevel. Door het gebruik van Luxaflex® Duette® Shades kan dit energieverlies met wel 46% verminderen. Dit levert een besparing op van maar liefst 10% op de energierekening.

Duette® Shades zijn door hun constructie van gevouwen stof met luchtlagen één van de meest opvallende en energiebesparende raamdecoraties. Door de isolerende honingraatstructuur blijft de warmte binnenshuis en gaat deze niet verloren.

Bovendien zijn Duette® Shades van Luxaflex® niet alleen geschikt om de kou buiten de deur te houden, in de zomer werkt de raambekleding namelijk eveneens als isolator. Alleen wordt nu niet de warme lucht binnengehouden, maar juist de warmtestromen van buiten tegengehouden. Zo houdt u uw huis in de zomer op een aangename temperatuur en heeft u minder energie nodig om het huis te koelen.

De Duette® Shades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en lamelbreedtes, waarbij de Duette® Architella® met een verduisterende aluminium gecoate binnencel de grootste energiebesparing oplevert. Bij enkelglas kan dit oplopen tot maar liefst 60% minder verlies van warmte, waardoor dezelfde isolatiewaarde als HR-dubbelglas wordt bereikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist