Luxaflex PowerView Motorisation

Automatisch je raamdecoratie bedienen

Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag. Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble™ Afstandsbediening.

Combineer de geavanceerde technologie van PowerView™ Motorisation met onze prachtige uitgebreide collectie. Zo is de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste raamdecoratie.

De perfecte balans tussen vorm en functie. De Pebble™ Afstandsbediening is het resultaat van onze passie voor innovatie en opvallend design. De Pebble™ is er in zeven kleuren en makkelijk in gebruik.

PowerView Pebble
De Wandbediening werkt hetzelfde als de Pebble™ Afstandsbediening maar dan vanaf een vaste plek in huis. De Wandhouder, ook beschikbaar met Scene Controller, is eenvoudig te monteren op een centrale plaats om alle scènes in je huis te bedienen. Met één druk op de knop. Leverbaar in 3 kleuren.

De PowerView™ App
Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis.

Onderdeel van je dagelijks leven
Begin de dag met invallend zonlicht door het automatisch openen van je raamdecoratie. ‘s Avonds sluit je de wereld dan op een elegante manier buiten door privacy te creëren.

Coördineren met zonsopkomst en zonsondergang
Wakker worden met het zonlicht op je gezicht, of bij zonsondergang de koude lucht buitenhouden. De PowerView™ Hub berekent de tijdstippen van zonsop- en ondergang waardoor je raamdecoratie automatisch in beweging komt.

Veilig
Creëer aanwezigheidssimulatie via gepersonaliseerde scènes voor nog meer gemak en een veilig gevoel. Met je tablet of smartphone kun je via de RemoteConnect functie je raamdecoratie bedienen, ook wanneer je niet thuis bent.

Kindvriendelijk
PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

Batterij aangedreven
Bijna alle PowerView™ raamdecoratie werkt op batterijen, en zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.

Neem contact op met je lokale Luxaflex® showroom voor meer informatie over PowerView™ Motorisation.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist