Luxaflex horren

Poll-tex® gaas houdt pollen buiten

Volgens experts volgt dit jaar één van de zwaarste allergieseizoenen ooit. Doordat het al vroeg in het jaar warm was, is de hooikoortsperiode eerder begonnen en zitten er meer pollen in de lucht. Het voorjaar is voor veel mensen reden voor een goed humeur, maar wanneer je last hebt van hooikoorts, is deze periode geen pretje. Door de toepassing van het speciale Poll-Tex® gaas houden Luxaflex®-horren niet alleen insecten buiten, maar ook pollen. Uit onderzoek is gebleken dat dit gaas 96% van de stuifmeelkorrels buiten de deur houdt. Een ideale oplossing voor mensen met allergische klachten.

Hooikoorts is een allergische reactie op pollen of stuifmeel van verschillende soorten bomen, planten en grassen. Deze pollen worden door de lucht getransporteerd, waardoor ze ook binnenshuis kunnen voorkomen. Elk jaar hebben meer mensen last van de pollen in de lucht. Dat is volgens specialisten onder andere terug te voeren op de opwarming van de aarde, de grotere CO2-uitstoot en planten die nu veel meer pollen produceren dan voorheen. Reden te meer om je goed voor te bereiden op het komende allergieseizoen.

Uit onderzoek van het European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF) is gebleken dat Poll-Tex® gaas een beschermend effect heeft van 96%. Het ECARF heeft tests uitgevoerd met de vier meest voorkomende pollen die hooikoorts veroorzaken. Het gaas is getest op het doorlaten van stuifmeelkorrels van gras, ambrosia, berken en brandnetels. Bij de graspollen bleek de bescherming zelfs 100%.

Poll-Tex® gaas kan geleverd worden op alle rol- en inzethorren van Luxaflex® . Voor elk raam is er wel een juiste hor te vinden, temeer omdat alle Luxaflex® Horren op maat gemaakt worden. Een rolhor voor een dakraam is bijvoorbeeld ideaal voor de slaapkamer. Zo kunt u toch ongestoord met het raam open slapen tijdens warme zomernachten.

“Het Poll-Tex® gaas is een welkome toevoeging aan ons assortiment,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Door de ruime keuze aan modellen en profiel kleuren, is het mogelijk dit functionele product ook mooi te laten zijn en helemaal passend te maken bij jouw interieur.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist