Krijg een heerlijke sfeer in huis

Met houten jaloezieën

Horizontale jaloezieën hebben als groot pluspunt dat je heel eenvoudig zelf de mate van privacy en lichtinval in je woning kunt regelen. Met een koord stel je simpel in hoe ver de latjes – oftewel de lamellen – dicht of open staan. Hiermee bepaal je hoeveel inkijk en licht er binnen valt in de ruimte. Wil je maximaal van zonlicht genieten? Trek dan de jaloezieën in zijn geheel omhoog voor een optimale lichtinval.

Houten jaloezieën zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Je kunt jaloezieën ophangen in iedere ruimte van het huis. In de woonkamer of slaapkamer, maar net zo makkelijk in de badkamer, voor een dakraam en zelfs hele brede of ronde ramen! Bovendien zijn jaloezieën erg eenvoudig in onderhoud: met een stofdoek veeg je er zo al het vuil en stof van af. Een ander prettig voordeel is dat jaloezieën heel eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden

Perfect te combineren
Doordat hout een prachtig natuurproduct is, laat het zich goed combineren met zachte stoffen en vrijwel het volledige kleurenspectrum. Houten jaloezieën met een donkere kleur gaan prachtig samen met gordijnen in een zachte pasteltint. Ook aardetinten als mosgroen, beige of donkerbruin op de muur passen perfect bij houten jaloezieën. Verschillende houttinten zijn ook onderling goed te combineren. Een rotan stoel met een houten bijzettafel of een houten vloer met een robuust patroon gaan goed samen met houten jaloezieën. Contrast breng je aan met zachte stoffen als velours en katoen of een natuurproducten zoals leer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist