Je interieur zomerproof

in 5 stappen

De één gaat het knusse karakter van de winter, gekenmerkt door kaarsjes en haardvuurtjes, erg missen. De ander was er in februari al helemaal klaar voor. Wat voor type je ook bent, je kan er niet onderuit…. Het wordt zomer!!! Dit artikel helpt je in 5 stappen om je interieur zomerproof te laten worden.

Stap 1 gordijnen vervangen door inbetweens

Toen de huizen nog niet zo goed geïsoleerd waren als nu deed iedereen het. Je had een set zware, dichte gordijnen voor de winter om zo de kou buiten te houden en een set luchtige gordijnen of vitrages om in de zomer alles te laten luchten. Dat principe is jammer genoeg verdwenen. Met gordijnen of inbetweens druk je echt een stempel op je interieur. Dus leg die gordijnen even een half jaar op zolder en op het zelfde systeem (rails of roede) koop je luchtige inbetweens of vitrages. Groot voordeel is dat de gordijnen op zolder minder hard slijten, dus doe je er langer mee.

Stap 2 laat maar waaien

Niks is zo fijn als je voor de eerste keer de schuifpui of openslaande deuren weer openzet om de frisse buitenlucht de wintergeur te laten verjagen. Maar als we het dan toch hebben over verjagen… Als de hele dag de deur heeft opengestaan kun je ’s avonds na een gezellige barbecue eerst op jacht om alle insecten te verjagen. Hier is maar één effectief middel tegen; horren. Sluit je huis hermetisch af met horren. Op www.plissehordeurenwebshop.nl kun je in 3 simpele stappen in het bezit komen van een mooie hordeur. Zo kun je zonder zorgen een barbecue organiseren met al je vrienden.

Stap 3 puinruimen

Het is voor je vrienden en familie wel zo leuk als ze komen barbecueën dat het onkruid niet 2 meter hoog staat. Dus ga aan de slag met die groene vingers. En als je dan zo lekker bezig ben, breng wat kleur aan in de tuin. Leuke gekleurde bloempotten of 1 jarige bloemen doen het altijd goed. Ook kijk je even naar stilstaand water in de tuin. Dat zijn namelijk ideale kraamkamers voor muggen. Dus keer emmers, oude bloempotten en vogelbadjes e,d, om. Ook is het voor je vrienden heel fijn om op een stoel te zitten die lekker schoon is en niet onder de groene aanslag zit. Misschien lekker een beetje knoeien met een hogedrukspuit?

Stap 4 groeperen en opruimen

Als je dan zo lekker puin aan het ruimen geweest bent in de tuin, trek dit dan door naar binnen. Als het opgeruimd is, oogt je interieur altijd een stuk rustiger. Als je bepaalde accessoires groepeert creëer je rust en oogt het interieur luchtiger.

Stap 5 go grey pastel

In de winter had je misschien wat meer behoefte aan warme en knusse kleurtjes voor je accessoires. In de zomer vervang je je rode, oranje en paarse kussentjes voor licht grijs of pastel roze items.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist