Jasno Shutters

Levenslange garantie

Consumenten die shutters kopen van JASNO krijgen hier vanaf nu levenslang garantie op. JASNO biedt deze levenslange garantie op naam aan voor alle modellen shutters.

Aandacht voor kwaliteit
“We vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk. We zeggen altijd dat onze shutters makkelijk dertig jaar mee kunnen gaan. Daarom is levenslange garantie voor ons eigenlijk al heel vanzelfsprekend”, aldus Jeroen Hermans, directeur JASNO.

“Het kopen van maatwerk raambekleding is niet iets waar consumenten snel over beslissen. Het is vaak een grote uitgave en mensen willen zeker weten dat ze iets goeds kopen. Levenslange garantie op shutters is daarom een prettige bijkomstigheid als je shutters van JASNO aanschaft!”

Registreren
De levenslange garantie geldt voorlopig alleen voor shutters van JASNO in Nederland en België en geldt met ingang van dit jaar. De garantie op naam dekt alle gebreken op het gebied van materiaal en fabricage en vervalt als de eigenaar niet meer woont in het huis waarin de shutters geplaatst zijn.

Om de levenslange garantie te verkrijgen, moet de consument zich binnen 3 maanden na montage van de shutters registreren op de garantiewebsite van JASNO. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist