Jasno shutters

Radio Frequent remote

Voor het op afstand bedienen van de shutters introduceert JASNO een revolutionair nieuw systeem: Radio Frequent (RF) remote shutters. JASNO had al infrarood remote shutters in de collectie. De voordelen van Radio Frequent: de aansturing verloopt beter en het verbruikt minder batterijen. Door de elektrisch verstelbare lamellen bieden ze nog meer comfort en zijn ze ideaal als raambekleding bij moeilijk bereikbare ramen.

JASNO speelt met remote bediening in op de vraag naar meer modern woongemak. De RF shutter biedt hiervoor uitkomst, temeer omdat er geen sprake is van een ingewikkelde afstandsbediening. Via de afstandsbediening kunnen de lamellen eenvoudig ingesteld worden op de steeds wijzigende lichtinval. De RF shutters kunnen ook aangesloten worden op een domotica systeem door een domoticaspecialist.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist