JASNO Shutters

antibacteriële laklaag

Speciaal voor omgevingen waar steriele raambekleding gewenst is, introduceert JASNO hygienilac. Hygienilac is een lakafwerking die zowel in combinatie met lak als beitskleuren verkrijgbaar is. Hygienilac wordt gemengd door de laatste laklaag en dood de meeste bacteriën. Het is daarom een geschikte lakafwerking voor shutters in bijvoorbeeld een tandartspraktijk!White teak
Hygienilac is mogelijk bij de Primewood shutters collectie van JASNO. Primewood shutters zijn gemaakt van white teak, een duurzame exotische houtsoort. White teak is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Het teakhout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft. De white teak die JASNO gebruikt is afkomstig van de Solomon eilanden waar de bossen op een zeer verantwoordelijke en duurzame wijze beheerd worden (FSC-gecertificeerd sinds 1998).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist