Jasno shutters

foto-App

JASNO Shutters brengt een mobiele applicatie uit voor de iPhone en iPod touch. Met deze gratis App kunnen mensen in drie eenvoudige stappen hun ramen voorzien van shutters (houten binnenluiken). JASNO is hiermee de eerste in de zonweringbranche die een dergelijke App uitbrengt.Maak een foto van het raam, geef aan waar de hoekpunten op het raam zitten en plaats de shutters erin. Heel snel en erg realistisch is te zien hoe shutters in het interieur ogen. Door te spelen met kleuren, lamelmaten of het aantal shutterpanelen kunnen mensen de shutters naar wens vormgeven. Ook toont de JASNO Shutters App de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Droom wordt werkelijkheid
Uit onderzoek bleek dat veel mensen zich afvragen of shutters wel in hun interieur passen. Simon Sants, mededirecteur van JASNO en bedenker van de App: "Ik fantaseerde al jaren over een manier om mensen te laten zien hoe shutters bij hen thuis zouden staan. Want ondanks ons stalenmateriaal en foto's van andermans huizen is dat best moeilijk voor te stellen. Met de huidige technologie is mijn droom werkelijkheid geworden: de JASNO-App. We kunnen potentiële klanten zo nog beter helpen''.

Omzetstijging door shutters in erkers
Volgens JASNO hebben consumenten specifiek veel moeite met het aanschaffen van raamdecoratie voor in een erker. 'Zie ik het glas-in-lood nog wel?' of 'wordt het niet te druk voor het raam?', zijn veelgestelde vragen. Simon Sants: "Fotografeer de erker, bewerk de foto met de App en beoordeel het zelf. Gezien de realistische weergave van de shutters verwacht ik dat we mensen met de App sneller kunnen overtuigen en dat we shutters voor erkers aanzienlijk vaker zullen verkopen".

Android en iPad
De JASNO App is - bij gebleken succes - ook voor het Android platform beschikbaar. Aan een geoptimaliseerde versie voor tablets als de iPad wordt al gewerkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist