Jasno Shutters

3 nieuwe uitvoeringen

Jasno Shutters presenteert drie nieuwe uitvoeringen: cederhouten shutters, shutters met extra brede lamellen en gezandstraalde shutters. Daarnaast heeft Jasno de instapprijs van shutters kunnen verlagen.Western Red Cedar shutter
Jasno shutters zijn nu ook verkrijgbaar in Western Red Cedar, een lichte, bruinrode naaldhoutsoort met strakke, rechte nerven en zonder vlammen of noesten. De shutterpanelen worden met een transparante olie afgewerkt. De kleur en structuur van het hout blijft hierdoor zichtbaar. Shutters van Western Red Cedar geven het interieur een heel eigen karakter, anders dan wat je met witte shutters bereikt.

Sandblast shutter
Het is nu ook mogelijk om de reeds bestaande lindehouten shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Hiermee krijgen de shutterpanelen een duidelijkere houtstructuur doordat de weke delen zijn weggespoten. Vooral bij gebeitste shutters zorgt deze afwerking voor een karakteristiek uiterlijk. Gezandstraalde ofwel Sandblast shutters creëren een beetje een ‘beachhouse' sfeer in huis.

XL-lamellen
Ook nieuw is de mogelijkheid om te kiezen voor extra brede lamellen van 114 millimeter. Deze optie is vooral mooi bij grote raampartijen, omdat de brede lamellen de shutters een robuust, modern uiterlijk geven. De grotere ruimte tussen de lamellen zorgt bovendien voor meer lichtinval en een vrijer zicht naar buiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist