Jasno raamdecoratie

Nu ook vouwgordijnen

In september 2014 introduceert JASNO een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: vouwgordijnen. De JASNO Folds worden als eerste gepresenteerd tijdens de Woonbeurs Amsterdam aan het grote publiek. Het ontwerp van de vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.Vouwgordijnen in JASNO stijl
JASNO heeft samen met studio Daphna Laurens van een bestaand product een vernieuwende variant gemaakt. Uniek aan de vouwgordijnen is het materiaal, namelijk geweven papier in combinatie met opvallende houten latten. Het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp is helemaal passend bij de JASNO stijl.

De collectie
De collectie bestaat uit een select aantal kleuren voor de stoffen en houten latten. De consument kan zelf een combinatie maken die past in zijn of haar eigen woonstijl. Het geweven papier geeft de vouwgordijnen een duurzame look en is zowel in lichtdoorschijnend als in dim-out variant leverbaar.

Dutch Design
De Folds zijn mede ontwikkeld door studio Daphna Laurens, een bekend ontwerpersduo uit Nederland dat al jaren flink aan de weg timmert in de wereld van design. Zo staan zij op grote beurzen in binnen en buitenland, waaronder de Dutch Design Week, en hebben zij al diverse design awards gewonnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist