JASNO raamdecoratie

Shutters en blinds

Pikkedonker of toch liever licht in de kamer? Met de verstelbare lamellen bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk. JASNO shutters (houten binnenluiken) en blinds zijn tot in de puntjes afgewerkt. Op maat gemaakt voor vrijwel elk raam... draaikiep- en dakramen en zelfs toepasbaar bij ronde en schuine ramen.Nieuw: Privacy blinds

De nieuwste Privacy blinds van JASNO zijn zo ontworpen dat ze geen sprankje licht doorlaten. De koorden van de jaloezieën lopen door kleine inkepingen aan de achterzijde van elke lamel. Er zitten dus geen gaatjes meer in de lamellen. Hiermee is lichtdichtheid en dus ook uw privacy gegarandeerd.

Shutters en blinds: perfect match
De blinds worden, net als de shutters, gemaakt van lindehout. Daarnaast zijn ze leverbaar in dezelfde kleuren als de shutters en komen de lamelbreedten overeen. Hierdoor zijn shutters en blinds perfect te combineren in dezelfde ruimte. Door de keuze in kleuren, afwerkingen, bedieningsopties en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl creëren.

Badkamer
De shutters en blinds zijn afgewerkt met een hoogwaardige vocht- en UV-bestendige lak. Hierdoor zijn ze ook voor de badkamer geschikt. Bovendien voorkomt het krassen en verkleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist