Jasno Primewood shutters

vanaf nu met FSC®-certificering

Shutterleverancier JASNO heeft de FSC-certificering gekregen voor Primewood shutters. Door zich aan te sluiten bij het netwerk van het Forest Stewardship Council® (FSC) wil de raamdecoratiespecialist bijdragen aan verantwoord bosbeheer wereldwijd.

‘Zonder hout geen shutters’, zegt directeur Jeroen Hermans. ‘Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat onze shutters van duurzaam geproduceerd hout zijn gemaakt’. De Primewood shutters worden al langer gemaakt van white teak, wat van FSC-gecertificeerde plantages op de Solomon eilanden komt.

Alle onderdelen van het productieproces

‘Waarom onze FSC-certificering nu zo bijzonder is, is dat we nu ook kunnen aantonen dat álle onderdelen van het productieproces van shutters op FSC-gecertificeerde wijze gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan de houtzagerij en de fabriek. Het duurde daarom ook een tijd voordat we de certificering binnen hadden, elk onderdeel in de productieketen moest een aparte certificering krijgen’.

Bescherming bosbeheer wereldwijd

JASNO hecht veel waarde aan het duurzaam produceren van haar producten. Zo biedt JASNO naast Primewood shutters ook Ecowood shutters, gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Jeroen Hermans: ‘We zijn altijd al duurzaam bezig met de inkoop van hout voor onze shutters. Middels de FSC-certificering voor onze Primewood shutters dragen wij als organisatie nu in de hele productieketen bij aan de bescherming en verantwoord beheer van bossen wereldwijd. En daar zijn we trots op!’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist