Jaloezie op maat

Welke soort past het best bij jouw huis?

Het kan best lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen in huis. Er is namelijk een hoop keuze, maar wat past nu het beste bij je interieur. Veel mensen kiezen voor jaloezieën, ook hier zijn een hoop verschillende soorten te krijgen, het past dus bij iedere stijl en woning. Het voordeel is ook nog eens dat je een jaloezie op maat kan laten maken, dit geeft een mooie uitstraling. Lijkt het je ook leuk om jaloezieën te nemen, maar weet je niet welke soort je moet kiezen? Wij geven je iets meer informatie!

 

Houten jaloezieën

Als je een mooie en strakke afwerking wilt bij je ramen is het een goede optie om voor houten jaloezieën te kiezen. Meestal zijn ze gemaakt van lindenhout en ze zijn dan ook erg duurzaam. Hier betaal je wel voor, meestal zijn de prijzen aan de hoge kant. Daarentegen passen ze in ieder interieur en zijn ze te krijgen in verschillende diktes.

Bamboe jaloezieën

De laatste tijd zijn bamboe jaloezieën erg populair, het zorgt voor een unieke uitstraling in huis. Net als bij houten varianten zijn ook deze iets duurder dan andere. Toch is het je geld zeker waard! Naast het uiterlijk zijn ze namelijk ook nog eens ontzettend duurzaam en goed voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel en het is biologisch afbreekbaar.

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën zijn al jaren terug te vinden in allerlei verschillende soorten woningen en passen goed bij verschillende stijlen. Het is dan ook met recht een tijdloos product te noemen. Naast de functionaliteit zien deze jaloezieën er ook nog eens goed uit. Er zijn twee belangrijke voordelen op te merken bij deze variant. Ten eerste de prijs, deze ligt een stuk lager dan bamboe of hout en ten tweede de kleuren, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Hierdoor passen ze goed in iedere kamer.

PVC jaloezieën

Net als bamboe zijn ook jaloezieën de laatste tijd erg populair. Deze zijn namelijk een stuk goedkoper dan hout, maar zijn niet van echt hout te onderscheiden. Dit komt door een speciale printtechnologie, hierdoor zijn zelfs de nerven goed zichtbaar zijn. Naast de prijs heeft het nog andere voordelen. De jaloezieën zijn makkelijk te reinigen en kunnen goed tegen vocht. Bij echt hout is dit juist weer niet het geval.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist