Houten jaloezieën

kiezen bij een Scandinavische woonstijl

Een Scandinavisch interieur wordt vaak vergeleken met een minimalistisch stijl. Echter wordt minimalisme vaak ook gezien als sober en saai. Dat is met een Scandinavische stijl echter totaal niet aan de orde! Een Scandinavische woning kan ontzettend veel sfeer beschikken en kan een ruimte echt tot zijn recht laten komen. Licht simpel en fris! De kamer wordt zo efficiënt mogelijk benut zonder al te veel tierelantijntjes. Zo wordt er meestal gebruik gemaakt van één eyecatcher waar echt de focus op ligt. Hoe minder poespas er omheen hoe beter!

Ook dit jaar is een Scandinavische look zeer populair. Veel wit, grijs en lichte pastelkleuren. Deze frisse combinatie maakt een kamer optisch lichter en geeft het een moderne uitstraling. Ook wordt er veel gewerkt met natuurlijke producten zoals hout, katoen en wol. Houten jaloezieen op maat in de kleur wit of grijs gaan super samen met de Scandinavische look! Vaak wordt de keuze van het soort raambekleding als laatst gemaakt. Je gaat eerst aan de slag met de kleur muren, de vloer of wat voor bank je wilt. Echter is het kiezen van de juiste raamdecoratie belangrijker dan je in eerste instantie zou denken! Niet alleen qua stijl maar ook voor het bepalen van de lichtinval in een kamer. Wanneer je bijvoorbeeld voor houten jaloezieen kiest kun je helemaal zelf de lichthoeveelheid bepalen in een ruimte maar ook de inval. Vooral de lichtinval kan bijdrage aan de sfeer die je probeert te creëren in huis!

Heb je al een goed idee over de inrichtingen stijl van jouw interieur? Mooi! Neem een keer een kijkje bij één van de INHUIS Plaza showrooms bij jou in de buurt. Hier kun je alle soorten raambekleding bekijken en voelen. Eén van de raamdecoratie specialisten helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning. Bij wens kunnen de ramen opgemeten worden op locatie zodat je zeker weet dat jouw nieuwe raamdecoratie perfect past!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist