Houten jaloezieën

Bepaal zelf de lichtinval

Gedurende de dag verandert de lichtinval in ons huis. In de ochtend en avond is het licht zacht en warm terwijl in de middag de zon fel naar binnen kan schijnen. Ook het wolkendek is van invloed op de hoeveelheid en sterkte van de zonnestralen. Een behaaglijke sfeer in huis wordt in grote mate bepaald door de lichtinval en de zon- en schaduwverdeling. Met houten jaloezieën kun je nauwkeurig spelen met de hoeveelheid licht van buiten. Het ene moment iets lichter dan het andere. Maar naast het reguleren van de hoeveelheid zonlicht hebben houten jaloezieën nog meer te bieden. Zo kun je een prettige hoeveelheid aan privacy creëren zonder dat je het zicht naar buiten volledig afsluit. Net genoeg om je vrij in je eigen huis te kunnen bewegen.

Houten jaloezieën, elegantie en duurzaamheid
Houten jaloezieën hebben niet alleen een elegant uiterlijk maar ze zijn ook nog eens bijzonder duurzaam. Met een beetje onderhoud gaan ze jaren mee. Eens per maand afstoffen, af en toe met een sopje afnemen en ze blijven even mooi als het moment van aanschaf. Je hebt geen last van verkleuringen of vervormingen. Dit natuurproduct van hout blijft een blikvanger. De grote variatie aan houttinten geven je huis een blijvend stijlvol uiterlijk.

Houten jaloezieën, mooi op maat
Met houten jaloezieën bepaal jij de exacte hoeveelheid licht dat je in huis wilt hebben. En als je houten jaloezieën perfect op maat zijn, zal je merken je dat je geen last hebt van lichtinval aan de zijkanten. Zo is het contrast tussen de lamellen door, nog beter zichtbaar en heb je een warm kleurpalet aan natuurlijke kleuren. Op maatgemaakte jaloezieën zijn bovendien makkelijker zelf op te hangen. Het hout hoeft niet op maat gezaagd te worden waardoor je er zeker van bent dat alles mooi en identiek hangt.

Wat kost maatwerk?
De prijzen van houten jaloezieën op maat vallen enorm mee. Bij Creon Raamdecoratie hebben ze veel ervaring met op maatgemaakte jaloezieën tegen een zeer concurrerende prijs. Je kunt per product precies aangeven welke maten je nodig hebt en je ziet vervolgens direct wat het je gaat kosten. Zo heb je nooit verrassingen achteraf. Heb je twijfels over de juiste kleur? Vraag dan een kleurenstaal aan en bekijk op je gemak wat het best in jouw huis past.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist