De Windowstylist app

Vergelijk raamdecoratie thuis

Raamdecoratie bepaalt de sfeer van een ruimte. Het is dus van groot belang een goede keus te maken voordat je overgaat tot aanschaf. Windowstylist helpt door raamdecoratie live te visualiseren voor je eigen raam of deur met behulp van augmented reality. Windowstylist is een gratis app die werkt op alle tablets en smartphones; en ervaar live in 3D op je scherm hoe een rolgordijn, shutters of jaloezieën passen bij jouw inrichting

De Windowstylist app visualiseert alle vormen van raamdecoratie van de dealer live in 3D bij de consument thuis in zijn eigen interieur . De consument ziet meteen welke soort raamdecoratie, kleur, materiaal en structuur het beste past in zijn interieur. En krijgt meteen een indicatie van de prijs. Veel realistischer dan met een kleine kleurstaal, een monster en een catalogus proberen een juiste voorstelling in het interieur te maken. Zodra hij thuis zijn keuze gemaakt heeft komt hij als laatste stap naar de dealer voor persoonlijke aandacht en advies.

Zelf proberen? Download de app en print de marker via www.windowstylist.nl/marker.pdf , of haal de marker op in de showroom bij een van de dealers. Als je de keus hebt gemaakt neem je eenvoudig contact op met een dealer in de buurt. Hij of zij meet de exacte maten en kan een passende prijsopgave maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist