Bijpassende raamdecoratie

bij de kozijnen

Ben je nu al tijden opzoek naar leuke raamdecoratie voor je kozijnen maar weet je niet goed waar te beginnen? Belangrijk is om te weten waar je precies naar op zoek bent. Wil je insecten buiten houden, warmte of misschien licht? Doe eerst eens wat inspiratie op over de mogelijkheden en kijk eens naar de enorme collectie Raamdecoratie van VELUX. Om het zoeken nu net wat gemakkelijker te maken hebben wij vast wat opties en mogelijke wensen voor je op een rijtje gezet!

Decoratief verduisteren
Of je nu een houten of kunststof kozijn hebt, er is een tal aan leuke raamdecoratie beschikbaar. Je kan kiezen tussen zowel doorschijnende als verduisterende raamdecoratie. Met een leuke print of een stoere afbeelding voor de kinderkamer. Een tof verduisterend Star Wars rolgordijn bijvoorbeeld, of een rolgordijn met een vrolijke Disney afbeelding. Ideaal om voldoende licht tegen te houden zodat er fijn en vast geslapen kan worden. Een verduisterend rolgordijn geeft je een totale verduistering en op die manier kan er zelfs overdag nog een dutje gedaan worden. Als je nu een minder groot fan bent van de leuke afbeeldingen, kun je altijd nog gewoon voor een vrolijk kleurtje kiezen!

Insecten-vrij
Niets zo vervelend als vliegen en muggen die de hele dag / nacht om je hoofd zoemen. Door een kwaliteit rolgordijn te plaatsen ben je hier snel vanaf! Je behoudt je uitzicht maar de insecten blijven buiten de deur. Op deze manier kun je genieten van de frisse lucht uit een open raam zonder dat er insecten mee naar binnen komen.

Zonnewering
Mocht je nu genieten van een zonnetje in huis maar de warmte liever buiten laten, ga dan op zoek naar een goede buitenzonwering. Net als bij een insecten hor, behoudt je het uitzicht maar blijft de warmte buiten! Het rolgordijn laat licht door, dus verduisterd je ruimte niet. Houd je ook het licht liever buiten? Combineer het dan met raamdecoratie om het licht te verzachten of verduisteren!

Stijlvol en verduisterend
Mocht je nu wel wat licht tegen willen houden, maar liever geen donker rolgordijn in huis halen; dan is een vouwgordijn een goede mogelijkheid. Deze zijn namelijk hartstikke modern, stijlvol en een echte aanvulling op de sfeer in je woning. Je kan ze helemaal naar eigen wens open, of dicht laten. Bij sommige rolgordijnen kun je zelfs de stof verwisselen, zo heb je binnen een handomdraai een hele nieuwe look voor je interieur!

Wat voor raamdecoratie zou jij graag toepassen in huis?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist