B&C raamdecoratie

Horizontale jaloezieën

In mei 2017 introduceert B&C Raamdecoratie de nieuwe collectie horizontale jaloezieën van bece®. In samenwerking met haar eigen trendwatchers en verkooppunten heeft B&C een compacte en gebruiksvriendelijke collectie ontwikkeld. Het materiaal is in deze collectie leidend: kiest de consument voor aluminium of hout? Vervolgens stelt hij zijn eigen jaloezie samen met modieuze decoratieve opties. Ook vlinderjaloezieën zijn onderdeel van de collectie.

De collectie
Aluminium jaloezieën van bece® zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Het kleurenpalet bestaat uit natureltinten, felle kleuren en dessins. Helemaal on trend zijn de lamellen met een linnen- en betonlook. De collectie houten jaloezieën bevat lamelbreedtes van 25, 50 en 65 mm en er kan gekozen worden uit verschillende soorten hout, met elk een eigen uitstraling. Of voor duurzaam bamboe.

Decoratieve opties
Voor consumenten die op zoek zijn naar een unieke jaloezie biedt bece® diverse opties. Kleurmodellen zoals Dip-dye en Shade waarin twee of drie tinten worden gecombineerd. Er zijn 24 nieuwe kleuren ladderband aan de collectie toegevoegd, waaronder twee prints: graphic en knitted. Of de strakke designuitvoering: profielen en bediening in geborsteld aluminium in de kleuren zilver, brons of zwart.

Modellen
De bece® collectie is aangepast aan de laatste inzichten en technologieën. Op het gebied van bediening is het koordloze Easy up model  toegevoegd voor 25 mm aluminium jaloezieën. Elektrische bediening is uitgebreid en kan nu worden toegepast op meer lamelbreedtes. En mooi voor grote raampartijen: houten jaloezieën kunnen tot 350 cm breed worden geleverd.

Horizontale jaloezieën van bece® zijn er in alle prijscategorieën. De scherpere instapprijs van houten jaloezieën en vlinderjaloezieën maakt  deze collectie aantrekkelijker voor ieder budget. Ook aan aluminium jaloezieën is een budgetserie toegevoegd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist