5 Voordelen van shutters

Zonnelux

Eén van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Houten luiken zijn tegenwoordig niet alleen geschikt voor buiten, ook binnen sieren ze de ramen. Vol lof spreken wij over shutters en sommen voor jou de 5 voordelen van dit prachtige product op. Lees je mee?

1. Shutters zijn er voor (bijna) elke raamvorm
Doordat Zonnelux shutters zelf produceert, worden alle shutters op maat gemaakt. Hierdoor is er voor bijna elke raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van rond tot trapeze, alles is mogelijk. Shutters op maat zijn leverbaar vanaf €299,-.

2. Shutters passen in elk interieur
De shuttercollectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Tegen een meerprijs kun je shutters in iedere RAL, Sikkens of NCS kleur (editie 2) bestellen. Zeker weten dat de juiste kleur voor jouw interieur er bij zit!

3. Shutters zijn duurzaam
Shutters zijn een duurzame investering voor je interieur. Door de eigen productie in Europa staat Zonnelux garant voor hoogwaardige kwaliteit. De shutters worden gemaakt van de beste soorten hout en afgewerkt met een in water gedragen milieuvriendelijke lak.

4. Shutters zijn veelzijdig
Shutters zijn leverbaar in verschillende modellen. Het model ‘enkelhoog’ is het standaard model en het meest voorkomende shutterpaneel uit het assortiment. De panelen worden gemaakt voor de volle hoogte van het raam. Bij de ‘caféstijl’ wordt het onderste gedeelte van het raam met shutters bedekt. Qua bedieningen zijn er twee mogelijkheden: shutters met een bediendingslat en clear view. Om de lamellen te kantelen worden shutters standaard geleverd met een bedieningslat in het midden bij elk paneel. Deze bedieningsvorm is zichtbaar, in tegenstelling tot de clear view. De clear view is een verborgen bediening welke aan de achterzijde van het paneel aan de zijkant van de lamellen vastgemaakt is.

5. Shutters zijn stijlvol
Shutters zijn de stijlvolle sfeermaker van je interieur. Deze authentieke vorm van raamdecoratie geeft een ruimte karakter. Je zult zien; na het plaatsen van de shutters, hangt er direct een andere sfeer in de kamer.

Meer weten over shutters? Laat je inspireren via de fotogallery van Zonnelux of vraag jouw dichtstbijzijnde Zonnelux-dealer om persoonlijk interieuradvies.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist