paneelgordijn

paneelgordijn

Wat zijn de voordelen van een paneelgordijn?
Een paneelgordijn is functionele én modieuze raamdecoratie. Paneelgordijnen passen goed in zakelijke omgevingen, maar ook in keukens, woon-, hobby- en slaapkamers.

Voordelen van een paneelgordijn
Kleine ramen, medium ramen en grote schuifpuien zijn prima af te dekken met paneelgordijnen. De panelen hangen in een rail met meerdere sporen. De afzonderlijke panelen kun je gemakkelijk langs elkaar schuiven. Voorlangs én achterlangs. Zo kun je per moment heel nauwkeurig bepalen hoeveel buitenlicht er binnenkomt. De stoffen van de gordijnen zijn van unieke, duurzame kwaliteit en ze zien er prachtig uit. Een paneelgordijn verduistert uitstekend. Het assortiment paneelgordijnen is afwisselend en veelzijdig. Gordijnen als deze zijn echt een aanvulling op je interieur.

Hoe werkt een paneelgordijn
Een paneelgordijn bestaat uit meerdere banen stof die samen het gordijn vormen. De losse panelen zijn aan de bovenkant bevestigd aan een rail. De onderzijde is voorzien van een lat om zo het gordijn zwaarder te maken en netjes en strak te laten hangen. Naast zonwerend is een paneelgordijn ook isolerend. Met paneelgordijnen kun je je huis in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm houden.

Paneelgordijnen in uiteenlopende maten en tinten

Er zijn tal van mogelijkheden als je kiest voor een paneelgordijn. Allereerst de afmetingen per paneel:

  • minimale breedte: 100 cm
  • maximale breedte: 380 cm
  • minimale hoogte: 40 cm
  • maximale hoogte: 260 cm

Paneelgordijnen zijn er in zachte, natuurlijke kleuren als crème wit, zand, grijs en taupe bruin. Populaire kleuren voor een paneelgordijn zijn donkerblauw en rood. Als je twijfelt over de kleur kun je vaak een kleurenstaal bestellen. Op het moment dat je een bestelling plaatst, krijg je de kosten van de staal als korting weer terug. De rails van paneelgordijnen ogen modern. Ze zijn netjes afgewerkt, zeer sterk en eenvoudig te bevestigen. Er zijn rails leverbaar met 2 tot 5 sporen.

De bijbehorende maten zijn:

  • 2 sporen: 38 mm diep x 10 mm hoog
  • 3 sporen: 49 mm diep x 10 mm hoog
  • 4 sporen: 66 mm diep x 10 mm hoog
  • 5 sporen: 82,5 mm diep x 10 mm hoog

We hebben het hier niet over standaard kant en klaar gordijnen. Een paneelgordijn altijd wordt helemaal op maat gemaakt. Jij geeft aan wat je wensen zijn en krijgt unieke paneelgordijnen geleverd. Bestellen gaat eenvoudig. Je geeft online de maten en de kleur op. Je krijgt de totaalprijs te zien en kunt de direct de order plaatsen.

Persoonlijke service en duidelijke voorwaarden
Paneelgordijnen, houten jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en plissé gordijnen: je bestelt ze natuurlijk bij Creon Raamdecoratie! Er wordt maatwerk geleverd tegen scherpe tarieven. Je kunt veilig via iDeal betalen. Creon beschikt over de Thuiswinkel Waarborg en dat betekent dat je te maken hebt met een winkel die zich houdt aan alle geldende wet- en regelgeving voor webwinkels. Op de website worden veelgestelde vragen beantwoordt, zoals bijvoorbeeld:

-Wat is de levertijd van mijn raamdecoratie?

-Kan ik zelf kiezen of ik mijn raamdecoratie ophaal of laat bezorgen?

-Kan een fout nog gecorrigeerd worden nadat ik mijn bestelling geplaatst heb?

Vragen, opmerkingen en tips kun je doorgeven via het online contactformulier. Veel woongenot met je nieuwe paneelgordijnen!