Zuny Sensor Afvalbak

RVS gepolijst 40 liter

STREAM is een intelligente afvalemmer die automatisch opent dankzij het infraroodsysteem. Deze afvalemmer verenigt design en gebruiksgemak.
Om de afvalemmer te openen, hoeft u enkel uw hand op een tiental centimeter voor de infraroodlezer bovenaan de afvalemmer te houden. Wanneer u uw hand terugtrekt sluit, na enkele seconden, het deksel automatisch. Een praktisch en hygiënisch systeem.

Wanneer de afvalemmer langer geopend moet blijven (vervangen zak, regelmatig weggooien van afval....) kunt u dankzij de knoppen ‘open' en ‘close' de afvalemmer ook handmatig bedienen.

STREAM werkt op batterijen van het type LR20 (niet inbegrepen). Uitvoeringen: 56 of 40 liter • rvs gesatineerd (mat) • rvs hoogglans (gepollijst)• rvs zwart
De vuilnisbakken zijn leverbaar in maten 40 liter en 56 liter. De 56 liter uitvoering is ook leverbaar met gescheiden afval compartimenten

Bestel de Stream vuilnisbak direct bij WonenShop.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist