Zo houd je meer geld over

voor je interieur

Is het tijd om je woning opnieuw in te richten of ben je toe aan een verandering in je interieur? Hoewel het super leuk is om het interieur onder handen te nemen, komen hier vaak ook best wel wat kosten bij kijken. Helaas hebben we het nodige budget niet allemaal zomaar op de bankrekening staan, en kan het af en toe toch wel handig zijn om andere manieren te zoeken om meer geld over te houden. Gelukkig zijn er een paar praktische manieren om aan het einde van de maand meer saldo op de bankrekening over te houden: en deze manieren delen we natuurlijk graag met je!

1. Abonnementen vergelijken
Kijk om te beginnen eens naar alle abonnementen die je op dit moment hebt lopen; en dan niet alleen de tijdschriftabonnementen, maar ook de contracten met leveranciers. Ieder soort contract heeft namelijk een looptijd en een bepaalde einddatum. Na deze einddatum worden veel contracten stilzwijgend verlengd en blijf jij zonder dat je het door hebt misschien wel teveel betalen. Breng al je abonnementen in kaart en zoek overal de opzegtermijn en de einddatum van het contract bij. Wanneer je dit in een handig overzicht hebt kun je vervolgens gaan kijken of je bij andere leveranciers of aanbieders goedkoper of beter uit bent, en je abonnementen opzeggen. Wanneer je deze stappen bij al je contracten en abonnementen neemt, kun je al snel tientallen tot soms zelfs honderden euro’s per maand besparen.

2. Tweedehands spullen verkopen?
Heb je snel wat meer budget nodig? Kijk dan eens in je woning rond. Met dat nieuwe interieur zullen er vast heel wat items en meubelstukken de deur uit kunnen. Geef deze items niet zomaar weg, maar verkoop ze juist op (online) marktplaatsen. Dat oude bankstel dat aan vervanging toe is kan zomaar eens een paar honderd euro opleveren bij iemand die deze maar al te graag in een studentenkamer heeft staan bijvoorbeeld. Zorg dat je items in en rondom huis in kaart brengt, goed op de foto zet en vervolgens voor een reële prijs te koop zet. Het zou je zomaar een paar honderd euro op kunnen leveren!

3. Donaties en loterijen opzeggen
Zonder dat we het doorhebben geven we maandelijks vaak best wat uit aan verschillende donaties aan goede doelen en loterijen. En hoewel dit op zich geen slecht iets is, neemt het toch wel een flinke hap uit je budget. Print je bankafschrijvingen van de afgelopen maanden uit en spit er eens goed doorheen. Hoeveel goede doelen voorzie jij maandelijks van kleine donaties en aan hoeveel loterijen speel je mee? Al deze kleine uitgaven kunnen bij elkaar opgeteld toch al snel een paar tientjes per maand kosten: en dat geld kun je goed gebruiken voor je interieur!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist