Woonbeurs Amsterdam

20 jarig jubileum

Woonbeurs Amsterdam viert dit jaar het 20-jarig jubileum met feestelijke extra’s voor de bezoekers. Zo kun je je ultieme woonwens in vervulling zien gaan, met advies van Jan des Bouvrie, ter waarde van 20.000 euro. Woonbeurs Amsterdam, het grootste woonfeest van Nederland, wordt gehouden van dinsdag 25 t/m zondag 30 september 2012 in de Rai in Amsterdam.

De Rai zal dan weer veranderd zijn in een groot woonparadijs. De bezoeker kan voor advies en woonideeën terecht kunnen bij ruim 250 exposanten uit binnen- en buitenland, zoals Leolux, Jan des Bouvrie, Arco, Gispen, Gelderland, Mandemakers, Grando, Nils Home Store en Nuance Interieurs. Die presenteren hun nieuwste collecties.

Advies en inspiratie
Ook professionele stylisten en architecten geven, op verzoek, persoonlijk advies. Verder zijn de levensgrote inspiratiehuizen van de woonbladen vtwonen, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home, Seasons, More Than Classic, Home and Garden, Tuin &Co. en 101 Woonideeën te bezichtigen.

Live te zien
Woonbeurs Amsterdam luidt ieder jaar het nieuwe woonseizoen in met de nieuwste woonproducten. Castelijn, Kvik, Pastoe, Coepijn, Philippe Starck voor Duravit, Vitra, ze zijn allemaal van de partij. Daarnaast zijn alle mooie woonproducten van de leukste webshops voor één keer live te zien en te koop in de woonwebshopstraat.

Uniek op de Woonbeurs Amsterdam
• Dutch Design Special, met de mooiste meubelmerken van Nederland.
• Het Woontheater, waar je het ultieme woongevoel beleeft met ontwerpers en trendwatchers.
• Het Adviesplein, voor persoonlijk advies op maat.
• Design City, een smeltkroes van jonge talenten, beginnende ontwerpers en creatieve geesten.
• Het Architectenplein, waar je een afspraak kunt maken voor een passende aanpak voor verbouwingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist