Woonachtig in Amsterdam?

Zo parkeer je je auto voor een zacht prijsje

Ga je binnenkort in Amsterdam wonen? Of ben je in Amsterdam op zoek  naar een voordelige parkeerplek? Dan is het verstandig om uit te zoeken waar je voor een lage prijs je auto kan parkeren. De gemeente Amsterdam hanteert één van de hoogste parkeertarieven ter wereld. De gemeente maakte vorig jaar het parkeren in Amsterdam-centrum zelfs anderhalf keer duurder. De parkeertarieven in Amsterdam verschillen enorm!

Hieronder lees je enkele voordelige parkeerlocaties in Amsterdam, zodat het parkeren in Amsterdam relatief voordelig blijft.

Parkeren in Zuid

Reis je via het zuiden van Amsterdam? Dan is het aan te raden om je auto regelmatig te parkeren bij het IJsbaanpad, vlakbij de Zuidas. In deze regio zijn de parkeertarieven in vergelijking met het centrum laag. Ook voorkom je dat je een lange tijd in de file staat.

Het IJsbaanpad ligt vlakbij het Olympisch Stadion. Vanaf deze locatie vertrekken de bussen richting het centrum van Amsterdam. Wil je vanaf Zuid naar een andere locatie? Het IJsbaanpad ligt vlakbij de A4, A5, A10 en A2, waardoor je snel op je bestemming bent.

Parkeren in Noord

Ook in het noorden van het hoofdstad heb je veel parkeerplekken. In Noord heb je bijvoorbeeld De Banne. Hier parkeer je het eerste uur gratis, waarna je per 12 minuten 20 cent betaalt.

Verder heb je hier De Overkant. Dit parkeerterrein ligt tegenover het centraal station, vlakbij het IJplein. De eerste 90 minuten zijn gratis, waarna de tarieven tot maximaal 30 euro oplopen.

Gratis parkeren in Amsterdam

Vaak is het niet mogelijk om je auto gratis in Amsterdam te parkeren. Dit is in de meeste gevallen alleen mogelijk op zondag, zoals in Amsterdam-Oost en Amsterdam-Zuid. Bereid je reis vooraf goed voor, zodat je niet te maken krijgt met enorme parkeerkosten!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist