WonenWonen.nl lanceert Woonkoopje.nl

leuke aanbiedingen en bijzondere producten

Wanneer u op zoek bent naar mooie spullen om uw huis in te richten is het altijd leuk om te weten dat u op www.woonkoopje.nl de leukste aanbiedingen, mooie acties en bijzondere producten kunt vinden.

De Dongense onderneming WonenWonen.nl informeert al ruim twaalf jaar over luxe wonen. Alles over woninginrichting, keukens, vloeren en zelfs veel informatie over de inrichting en onderhoud van uw tuin is te vinden op een van Nederlands grootste woonportaals.

Naast alle “woonmode” vind u op WonenWonen.nl uitsluitend bedrijven welke zich 5-sterrenspecialist mogen noemen. Dit houdt in dat deze bedrijven het bieden van service hoog in het vaandel hebben staan.

Vanaf heden hebben deze specialisten de mogelijkheid om hun aanbiedingen, acties, open dagen en bijzonderheden te tonen via WoonKoopje.nl.

Directeur Janno Verkooijen vertelt dat door de recessie mensen wat voorzichtiger zijn geworden met geld uitgeven. De behoefte aan een leuke aanbieding is hierdoor alleen maar toegenomen. “Wij willen de bezoekers van onze website niet alleen informeren over luxe wonen, maar ook graag laten profiteren van leuke acties en aanbiedingen. Het speciaal daarvoor ontwikkelde aanbiedingenplatform is al langer zonder een echte naam in gebruik en de kinderziektes zijn inmiddels genezen. Vanaf dag één was dit al een succes. Elke dag werden er meer aanbiedingen geplaatst en het werd tijd dat het spreekwoordelijke beestje een naam ging krijgen. Vol trots werken we vanaf nu onder de naam www.woonkoopje.nl “.


Wilt u ook profiteren van een mooie aanbieding of wilt u iets bijzonders in huis halen?? Kijk dan meteen op www.woonkoopje.nl

 

Kijk voor meer informatie op https://www.woonkoopje.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist