WonenWonen.nl

gespot in New York City

Tijdens een trip naar New York werd een werknemer van WonenWonen.nl afgelopen week positief verrast door de populariteit van de luxe woonkrant in de altijd bruisende Big Apple. Naast het feit dat de krant bij meerdere Newsstands te koop werd aangeboden, werd hij ook gespot in Central Park, het bekendste park van de wereld middenin hartje New York City. Ondanks dat de krant ‘nog niet’ vertaald wordt in het Engels blijken de Amerikanen erg gecharmeerd van WonenWonen.nl.

 

Zodra WonenWonen.nl op meer bekende plaatsen opduikt, houden wij u daar uiteraard van op hoogte. Houdt deze website daarom goed in de gaten en laat u, samen met ons in de toekomst vaker verrassen.

 

Spot u WonenWonen.nl nou zelf op een plek ver buiten ons vertrouwde land dan kunt u ons daar altijd van op de hoogte stellen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het WonenWonen.nl team

 

 

 

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist