Wintershoppen tijdens Kerstbeleving 2015

5 t/m 8 november in de Brabanthallen

Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze winterfair? Uiteraard kun je er terecht voor:

De leukste decembercadeaus
Cadeaus, leuk om te geven en om te krijgen! Op Kerstbeleving kom je duizend-en-één leuke en unieke hebbedingetjes tegen voor elk budget, voor jong en oud. Van typisch kerst tot de leukste modeaccessoires. Wie ga jij blij maken met een uniek pakje onder de boom?Feestelijke opening door TV kok Rudolph van Veen
Lekker eten met zijn allen hoort onlosmakelijk bij de feestdagen. Ook Rudolph van Veen denkt daar zo over, o.a. bekend van Life and Cooking en 24Kitchen. Hij heeft zich met hart en ziel gestort op het schrijven van het ultieme kerstboek en is in november en december te zien in de theaters met zijn culinaire kerstshow Rudolph's Christmas. Daarom zal hij de beurs officieel komen openen en speciaal voor de eerste bezoekers van de beurs zijn nieuwste boek signeren.

Workshops
Ben jij een echte ‘Do It Your Selfer’? Op Kerstbeleving kun je lekker creatief bezig zijn! Er zijn verschillende workshops waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken. Zo schilder je bij ons o.a. je eigen kerstminiaturen of maak je een prachtig tekstbord.

Hollands Beste Bloemstylist
In het Bloem & Groen Theater verzorgt Hollands Beste Bloemstylist, Sara Dikker, gratis toegankelijke demonstraties en presentaties. Op het programma staat onder andere het decoreren van de kerstboom, het maken van een kerstkrans en een plantaardige kerstbal.

Kijk voor meer informatie op https://www.kerstbeleving.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist