Wanneer kies je een energiecontract

voor een langere periode?

Een energiecontract voor een langere periode afsluiten
Waarom kies je een energiecontract voor een langere periode? Er zijn diverse redenen om een contract voor een langere periode bij een energieleverancier zoals Oxxio.nl af te sluiten. Dit levert namelijk diverse voordelen op. Wij hebben enkele voordelen op een rijtje gezet van het afsluiten van een energiecontract voor de langere termijn. Lees snel verder voor meer informatie.

Je zit voordelig bij tussentijdse prijsstijgingen
Wist je dat je een contract van meerdere jaren ook een stuk voordeliger is als de prijzen stijgen? Sluit je een contract voor meerdere jaren af, dan zal je geen last hebben van tussentijdse prijsstijgingen. Als je telkens overstapt, kan het zo zijn dat je meer geld gaat betalen bij je nieuwe energieleverancier als op dat moment de prijzen stijgen. Stel dat de prijzen blijven stijgen, dan zit je juist goed met een contract voor een langere tijd. Je betaalt weliswaar iets meer voor je verbruik bij een meerjarencontract, maar bent uiteindelijk wel voordeliger uit hierdoor. Naar verwachting zal de prijs voor energie ook komende tijd verder stijgen, dus denk goed na over het soort contract dat je aan wilt gaan.

Je weet waar je aan toe bent
Als je kiest voor een energiecontract voor langere tijd met een vast tarief, dan weet je precies waar je aan toe bent. Het is een fijn idee te weten tegen welk tarief je stroom en eventueel gas afneemt. Je komt zo niet voor verrassingen te staan. Als je graag zekerheid hebt, is het kiezen voor een energiecontract voor een langere periode zeker een aanrader.
Opzegvergoeding in rekening bij telkens overstappen
Stel dat je telkens opzegt, dan kan het zo zijn dat je dan huidige energieleverancier een opzegvergoeding bij je in rekening zal brengen. Uiteindelijk ben je hierdoor meer geld kwijt. Dit is dan ook zeker iets om mee in gedachten te nemen als je een energiecontract wilt afsluiten.

Conclusie
Een energiecontract voor een langere periode afsluiten bij bijvoorbeeld Oxxio levert meer voordelen op dan telkens over te stappen naar een andere energieleverancier. Je kunt hier zelfs geld mee besparen. Kies jij ook voor een energiecontract voor een langere periode? Sluit dan vandaag nog jouw energiecontract voor meerdere jaren af. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist