Wandelschoenen

De beste van 2019

De allerbeste schoenen, dat is natuurlijk een persoonlijke keuze maar iedereen wil wel een comfortabele, waterdichte schoen die wel kan ademen. Onze keuze is gevallen op lage wandelschoenen omdat deze schoenen toch iets comfortabeler zitten, maar mocht jij een echte rots klimmende avonturier zijn die door grote plassen water wil lopen dan raden wij natuurlijk de hoge varianten aan ;)

Schoenen voor de wandelaar en de fanatiekeling
Voor de gemiddelde wandelaars is het zeker aan te raden om naar de Quechua MH100 of MH500 te kijken die je vrijwel in elke Decathlon terug kan vinden, mocht je echt een mega fanatieke wandelaar zijn dan zal ik zeker kijken naar de Lowa Renegade GTX Lo, want dat zal zeker een verschil maken als je er een flink aantal meters mee maakt.

Bij een wandelschoen is naast het bovenwerk, de waterdichtheid, het gewicht en de prijs vooral de zool bepalend voor het gevoel bij het wandelen. Een te zachte zool is natuurlijk waardeloos, maar ook mag een zool niet te hard zijn. Daarnaast is de flexibiliteit tijdens het afrollen tijdens het wandelen en de duurzaamheid (hoe lang gaat de zool mee) bepalend voor de glimlach op je gezicht na een paar uur wandelen.

Niet iedereen heeft natuurlijk een super groot budget voor wandelschoenen en speciaal daarvoor hebben ook gekeken naar de goedkopere modellen en over het algemeen kwamen de beste reviews toch van de wandelschoenen die te vinden zijn bij de Decathlon.

Bij het kopen van een goede wandelschoen moet je zeker letten op de volgende opties:
Krijg ik er geen blaren mee?
Waterdichtheid
Ademen ( niemand houdt van zweetvoeten J )
Comfortabel
Grip
Stevige zool
Duurzaamheid (hoe lang gaan de schoenen mee)

Wanneer je dat in gedachte houdt en je zelf een idee hebt van “Waar zou ik graag willen wandelen” maak je vast en zeker een goede keuze, Je kan ze altijd even testen en retourneren mocht het echt niet bevallen.

Onze conclusie is dat de Lowe Renegade GTX Lo de ideale wandelschoen is, hij loopt vrijwel direct heel fijn (je hoeft ze bijna niet in te lopen), ze gaan erg lang mee dus op lang termijn is het zeker de ‘investering’ waard. Ze zijn stabiel, waterdicht en bieden de beste ondersteuning.

Kijk voor meer informatie op: HRDLPN.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist