Wonnink Zonwering uit Amersfoort

Twee keer onderscheiden op serviceniveau

Wonnink Zonwering BV uit Amersfoort is in korte tijd een aantal keer in het nieuws geweest met twee bijzonder mijlpalen. Onlangs werd het bedrijf van Ries Wonnink door Luxaflex uitgeroepen tot Outdoor Inspiration Dealer van 2015.

Deze mooie onderscheiding dankt het team van Wonnink Wonen onder meer aan een proactieve houding richting de consument en een mooie presentatie van het bedrijf in de showroom, op de website en social media. “Omdat we ons ook onderscheiden op het gebied van service en vakkennis, heb ik besloten het 5 Sterrenkeurmerk van WonenWonen.nl te gaan voeren”, vertelt de ondernemer. “Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ik krijg enorm veel leuke reacties op de oorkonde, die ik onlangs in de winkel heb gehad.

Ook een vermelding op onze Facebook pagina met o.a. een leuke strip die we hebben laten maken heeft veel positieve reacties opgeleverd. Dankzij het keurmerk kan ik laten zien waar wij voor staan: service, kwaliteit en vakmanschap!”


Niet alleen Wonnink Zonwering heeft zich dankzij de hulp van WonenWonen.nl kunnen onderscheiden.

Als u ook hulp wilt, staan we graag voor u klaar!

Wilt u weten wat een 5-sterrenspecialist is en waar u aan moet voldoen om 5-sterrenspecialist te worden?
Klik dan hier >>>

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist