Rijkers met spot op de radio

Bij Radio 8FM en 100% NL

Rijkers Haarden is al een tijdje erkend als 5-sterrenspecialist en maakt inmiddels goed gebruik van het keurmerk. In de zomer van 2015 is er een radiospot  te horen op radio 8FM en 100% NL, waarin vermeld wordt dat het bedrijf 5 Sterrenspecialist is. 

Omstreeks  2013 heeft Rijkershaarden het keurmerk toegekend gekregen en gebruikte toen alleen onze raamstickers. Na een goed gesprek over onze mogelijkheden hebben we het samen goed aangepakt en het keurmerk overal doorgevoerd. Nu is op de website goed te zien dat Rijkers Haarden erkend 5-sterrenspecialist is, wordt er gewerkt met onze offerte certificaten en is er zelfs een radiospotje gemaakt waarin aangegeven wordt dat Rijkers 5-sterrenspecialist is. Deze spot draait op radio 8FM en 100%NL.

We gaan Rijkers Haarden ook helpen om advertenties in de eigen huisstijl te maken, waarbij we  uitlichten wat de voordelen zijn van zijn erkenning. Hierdoor onderscheidt Rijkers Haarden zich niet alleen met mooie producten en vakkennis, maar vooral ook op het gebied van service kan onderscheiden!

Wilt u ook hulp dan staan we graag voor u klaar!

Als u wilt weten wat een 5-sterrenspecialist is of hoe u 5-sterrenspecialist kunt worden klik dan hier >>

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist