Het succesverhaal van De Vries Tegelwerken

als 5-sterrenspecialist

Zoals vele van jullie zullen weten bieden wij de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden in de markt met ons keurmerk ‘’De 5-sterrenspecialist’’. Echter maakt nog niet iedereen daar gebruik van zoals het zou kunnen en dat is zonde. De Vries Tegelwerken is een leuk voorbeeld van hoe het ook kan. 

Afgelopen weken heb ik contact gehad met Fokje de Vries de eigenaresse van dit bedrijf. Zij werken al enige tijd met ons samen maar hebben eigenlijk nog nooit actief gebruik gemaakt van de mogelijkheden die wij bieden met ons keurmerk. Omdat ze niet precies wist hoe ze de persberichten het beste kon verspreiden naar de lokale media, heb ik haar daarmee geholpen. De kant-en-klare persberichten die wij hebben geschreven worden namelijk veelal kosteloos gepubliceerd en betere reclame kun je als bedrijf zijnde volgens mij niet krijgen. Ik heb verschillende kranten in de regio een mailing gestuurd met het persbericht en een leuke sfeerfoto. Nu anderhalve week later zijn de persberichten gepubliceerd in zowel de lokale kranten als twee online publicaties op nieuwswebsites. 

 

Na de publicaties heb ik nog even contact opgenomen met Jenno de Vries en de reacties hierop waren enorm. Heel de dag gaat de telefoon krijg ik mailtjes en berichtjes op facebook de mensen reageren zo leuk, volop felicitaties. Ze hebben het zelfs in twee verschillende kranten geplaatst, zei hij.

Door het enorme aanbod in de markt op dit moment ziet de consument vaak door de bomen het bos niet meer. Het is daarom dus erg belangrijk jezelf te kunnen onderscheiden op service niveau. Natuurlijk is dit ook mogelijk voor jouw bedrijf. Heb je er nog nooit bij stilgestaan wat voor bereik je hier eigenlijk mee kunt realiseren, dan wil ik je daar uiteraard bij helpen. Onderscheid jezelf in de markt en laat zien dat het bieden van service ook bij jouw bedrijf hoog in het vaandel staat.

Met vriendelijke groet,

Ilse Klop - Branchemanager en mediabegeleider 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist