Het succesverhaal van Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen

Meer omzet door het 5-sterrenkeurmerk

 

Hallo, mijn naam is Janno Verkooijen en twee jaar geleden sprak ik Liselore Boddeke voor de eerste keer. Ik heb haar uitgelegd wat het betekent om 5 sterrenspecialist te zijn en hoe ze kan profiteren van het concept omtrent WonenWonen.nl. Gelukkig kreeg ik de kans om eens voor haar te mogen werken.

Nu, twee jaar later, werken we nog steeds samen en heeft de firma Boddeke besloten om voor onbepaalde tijd 5-sterrenspecialist te worden. Ik ben er trots op dat het zo heeft mogen groeien en ben zeer dankbaar dat we het verhaal van Liselore Boddeke mogen plaatsen.

 “Na het gesprek met de heer Verkooijen was mijn aandacht gewekt door het goede verhaal achter het platform van WonenWonen.nl. Wat naadloos aansluit bij onze bedrijfsoptiek, zijn de vijf sterke punten van het keurmerk 5-sterrenspecialist. Er wordt meegedacht met ondernemers die advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie hoog in het vaandel hebben.

Het eerste jaar, moet ik eerlijk bekennen, was ik vooral gefocust op het aanbiedingsplatform, waarop je in staat bent om als bedrijf zijnde zelf advertenties te plaatsen met doorlink naar de eigen website. Aangezien wij net met een webshop begonnen, leek mij dit een mooi platform om dit te promoten. Het resultaat was goed. Via google analytics was precies te zien dat de traffic naar onze website steeg na het plaatsen van een advertentie. En het aantal verkopen is flink gestegen door geregeld advertenties te blijven plaatsen.

Nu dit jaar is er een andere focus bijgekomen. Het 5 sterren keurmerk en de gunstige invloed hiervan op de verkoop. We hebben dit nu doorgevoerd in onze hele bedrijfsvoering. We hebben onze oorkonde in een mooi lijstje aan de muur gehangen, de raamstickers bij de ingang en aan de zijkant van onze winkel geplaatst en het logo op onze site geplaatst.

We zien dat het bijvoegen van de 5 sterke punten bij een offerte vertrouwen wekt bij de klanten. Wat je normaal allemaal zeer goed kan verwoorden als verkoper is nu leesbaar en tastbaar voor de klant. Zelfs wanneer je er niet meer bij bent. Dit wekt vertrouwen bij de klanten.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de resultaten hiervan en zijn zeer blij dat WonenWonen.nl hierin weer heeft meegedacht om deze 5 sterke punten in een persoonlijk jasje te steken door ons bedrijfslogo toe te voegen.

Wij drukken de 5 sterke punten op de achterkant van ons offerte papier af zodat deze direct en blijvend in beeld is. Wanneer wij de offerte per email verzenden zorgen wij dat deze als aparte bijlage wordt bijgevoegd. We merken gewoon dat hierdoor meer offertes door gaan!

Kortom een fijne samenwerking op deze basis die zeker zijn vruchten afwerpt“

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist