Visual moods

Trakteert!


Deze keer kunt u een blik op de toekomst werpen met Visual moods.

Misschien bent u één van de gelukkigen die deDVD-box De Toekomnst thuis gestuurd krijgt.

 

Hieronder kunt u meer lezen over deze bijzondere DVD-box:


Strengholt MultiMedia presenteert onder het label DocuLine, een zeer complete 3 DVD-box over de toekomst. De Toekomst - De wereld over 50 jaar geeft een compleet beeld van het lichaam, de stad en de wereld over 50 jaar gebaseerd op wetenschappelijke feiten.

  

“De Toekomst – De wereld over 50 jaar” neemt ons mee naar het midden van de 21ste eeuw om te laten zien welke wetenschappelijke doorbraken een rol zullen spelen in ons dagelijks leven. De documentaire wordt gepresenteerd door befaamd fysicus en futuroloog Dr. Michio Kaku van de City University of New York en geeft ons een beeld van de toekomst. De DVD-box concentreert zich op onderwerpen die centraal staan in ons leven: het lichaam, de stad en de wereld.

De documentaire is verlevendigd met dramatisering, geschreven door

fictiespecialisten, opgenomen in het Engels en Nederlands ondertiteld. Hij omvat materiaal dat binnen de documentaire nader wordt toegelicht, waardoor er een

gevoelsmatige verbinding met de kijker wordt gelegd.

 

 

Voor de verpakking is er gekozen voor een sleeve met een futuristisch hologram effect dat veranderd van licht naar donker. Een nog niet eerder vertoonde verpakkingsvorm in de DVD-markt.

Kijk voor meer informatie op: www.dvdshopdirect.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist