Verhuizen

geef het uit handen aan professionals

Er komt een hoop op u af tijdens een verhuizing. Helemaal wanneer u daarnaast bijvoorbeeld een fulltime baan heeft en een gezin met kinderen, dan kan een verhuizing net even teveel zijn. Daarom is het goed om te weten dat er veel partijen bestaan die u hierbij een handje kunnen helpen. Deze partijen kunnen worden ingehuurd om de verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar niet elke partij is even zinvol. Dit is afhankelijk van uw verhuissituatie. Daarom geven we antwoord op de vraag welke partijen er zoal zijn, maar vooral wat de redenen en kosten zoal zijn om een gehele verhuizing uit handen te nemen.

Redenen om een verhuizing laten doen
- Het is al eerder genoemd, maar de belangrijkste reden om een verhuizing te laten doen is het hebben van weinig tijd. Dit kan komen door uw werk, het gezin of een andere privésituatie.
- Daarnaast is het fijn om alles in één keer te laten doen, in plaats van nog weken bezig te zijn met dozen uitpakken.
- Tot slot is er nog een groot voordeel wanneer er schade ontstaat tijdens de verhuizing, schade is namelijk gedekt bij de meeste verhuisbedrijven.

Verhuisploeg inhuren
Een verhuisploeg is het meest efficiënt wanneer u zoveel mogelijk uit handen wilt nemen. Deze komen in de ochtend bij uw oude woning voorrijden om vervolgens alles in één dag over te zetten naar uw nieuwe woning. Zij pakken ook nog alle dozen uit en bij sommige bedrijven zullen ook nog de meubels in elkaar worden gezet. Zoek daarom goed uit welk bedrijf en welke dienst het beste bij uw wensen past. De kosten van een verhuisploeg komen gemiddeld uit op €50,- tot €100,- per uur afhankelijk van uw wensen (met uitpakken en in elkaar zetten of niet). Dit zou voor een verhuisdag ongeveer neerkomen tussen de €400,- en 800,- op een dag. Daarnaast dient u er ook rekening mee te houden dat u vaak nog extra betaalt voor een verzekering. Deze komt ongeveer op €50,- gemiddeld.

Verhuiswagen en verhuislift
Wanneer u niet wilt dat vreemden aan uw spullen zitten, kunt u ook nog tijd winnen door het huren van een verhuiswagen. Op die manier hoeft u en uw vrienden en familie niet zelf heen en weer te rijden met verschillende auto’s. Daarnaast is het natuurlijk veel efficiënter qua ruimte, in een verhuiswagen passen immers veel meer spullen.
Mocht u naar een verdieping verhuizing in een appartement of u komt van een appartement vandaan? Huur dan een verhuislift. Naast het feit dat niet alle grote meubelen door het trappenstelsel passen, is een verhuislift ook veel sneller.

Al met al zijn er een hoop partijen die met hun diensten u willen helpen en verdienen om u te laten verhuizen. Weet daarom precies van tevoren wat u wilt en hoeveel u wilt betalen, laat u alles uit handen nemen of vraagt u vrienden en familie om zo een stapje verder te komen. Het is allemaal mogelijk. Het enige wat u niet kunt uitbesteden is het goed voorbereiden. Maak daarom van tevoren een checklist voor de verhuizing. Dit vergt wellicht wat tijd, maar zal u tijd op lange termijn veel tijd besparen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist