Verhuizen naar Twente?

Dít zijn handige tips en tricks!

Een verhuizing is altijd spannend! Er komen de nodige voorbereidingen bij kijken. Uiteraard wil je niets over het hoofd zien. Het kan ook zo zijn dat er per provincie of streek weer verschillende zaken zijn om op te letten. Ga je verhuizen naar het mooie Twente? Hier kun je allemaal op letten!

Spullen vervoeren bij een verhuizing

Het belangrijkste onderdeel van de verhuizing? Dat is dat je je spullen van plek A naar plek B krijgt! Reden dus om je vervoer goed te regelen. Je kunt verhuizen met een busje, waar je spullen in kunt stoppen. Vind je het wat eng om in een busje te rijden? Of ben je op zoek naar een meer budgetproof manier van verhuizen? Dan is een aanhangwagen huren een goed idee. Dat kan gewoon in de omgeving: denk aan een aanhanger huren. Kies zelf of je de aanhanger een aantal uur of liever een hele dag wilt huren – het ligt er maar net aan hoeveel spullen je hebt.

Gebruik maken van regionale services

Het is slim om al bij de verhuizing en de eventuele verbouwing gebruik te maken van verschillende regionale services. De aanhanger is hier een goed voorbeeld van. Je kunt ‘m op allerlei plekken huren in Twente: ook een Autoambulance huren is een mogelijkheid. Zorg dat je de services dicht bij huis in kunt schakelen, dat is immers wel zo makkelijk. Ga ook meteen op zoek naar een lokale bakkerij of een horecazaak, om lunch te kunnen halen tijdens de verhuizing. Wil je gereedschap huren of kopen? Het is slim om dit tevens in de buurt te doen. En als je hulp nodig hebt bij een verbouwing, zijn er de lokale klussers om aan te denken. Je doet er goed aan om dit alvast tijdig uit te zoeken.

Verhuizing voorbereiden

Wat kun je nog meer op tijd voorbereiden? Meer dan je misschien denkt! Begin het liefst al maanden voor de verhuizing met het uitzoeken van je spullen. Zijn er dingen die je weg kunt doen? Dat scheelt weer sjouwen. Wat je wilt bewaren, kun je alvast langzaamaan gaan inpakken. Schrijf duidelijk op wat er in welke doos zit, zodat je straks alles goed terug kunt vinden. Nieuwe meubels kunnen soms een lange levertijd hebben: bestel ze op tijd, zodat je straks niet ineens wekenlang zonder een bankstel zit.

Overige regelzaken bij een verhuizing

Naast het verhuismoment zelf, zijn er nog meer regelzaken om aan te denken. Kom je van een andere gemeente? Dan moet je je inschrijven. Regel je internet- en televisieabonnement, evenals je energievoorzieningen, het liefst ook ruim op tijd. Zorg dat je post voortaan op je nieuwe adres arriveert. Het is niet zomaar wat, zo’n verhuizing. Maar als het er eenmaal op zit, is het tijd om van je nieuwe stekkie te gaan genieten!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist