Verhuizen

zorg dat het soepel verloopt

Verhuizen wordt vaak gezien als een erg spannende gebeurtenis die zich (meestal) maar een aantal keer in ons leven voordoet. Ook al ben je al eens eerder verhuist, het is en blijft een gebeurtenis die veel impact heeft op ons leven. Al je bezittingen moeten meegenomen worden naar de gloednieuwe woning. Naast de kleine dozen met jouw bezitting zal ook het meubilair naar de aangeschafte woning gebracht moeten worden. De periode van de verhuizing kan voor erg veel stress zorgen, vooral wanneer de bezittingen van meerdere huishoudens bij elkaar worden
gevoegd. Welke bezittingen neem je mee naar de nieuwe woning? En van welke bezittingen zal je afstand moeten doen?

Om de verhuizen wat gemakkelijker te laten verlopen kun je gebruikt maken van de zogenaamde Self-Storage. Met behulp van deze methode kun je een groot deel van de bezittingen in een opslag zetten. De belangrijkste bezittingen neem je mee naar de nieuwe woning en de overige spullen kun je later, wanneer het grootste deel van de verhuizing achter de rug is, op een rustig moment verder uitzoeken. In de onderstaande tekst worden vier manieren beschreven waarop Self-Storage de verhuizing gemakkelijker maakt. 1. Uitpakken op een rustig moment
Een verhuisbedrijf brengt in een keer jouw bezittingen en meubilair naar de nieuwe woning. Met als resultaat dat jouw gehele woning vol staat met verhuisdozen en meubilair. Het is dan vaak moeilijk om een begint te maken aan het opbergen van al jouw bezittingen en het positioneren van het meubilair. Door het opslaan van een groot gedeelte van de spullen, kan de woning in gedeeltes worden ingericht. Je kunt zelf bepalen wanneer je welk gedeelte van het huis inricht, dit voorkomt een hoop stress!

2. Het schilderen van de muren 
De tijd die je hebt tussen de oplever datum van de oude woning en de oplevering de nieuwe woning kan soms erg krap zijn. Door deze korte tijd heb je wellicht nog niet de kans gehad om alle muren te schilderen of te klussen. Wanneer je wat extra tijd wilt om de laatste muren te schilderen kun je jouw spullen tijdelijk opslaan in de Self-Storage. Zo heb je alle ruimte en tijd die jij nodig hebt om een frisse kleur op de muren aan te brengen en de laatste klussen te voltooien!

3. Reorganisatie van je bezittingen
Het komt vaak voor dat, wanneer je voor het eerst gaat samenwonen, je beide veel spullen in de studentenperiode hebt verzameld. Het is belangrijk dat je de spullen goed uitzoekt. Een bierflesjes verzameling hoeft nou niet een special plekje te krijgen in jullie nieuwe woning. Weet je niet goed van welke spullen je definitief afscheid kunt nemen? Sla de spullen op in een opslagruimte! Worden de spullen niet gemist? Dan kun je opzoek gaan naar een nieuwe eigenaar of de spullen weggooien. 

4. Dubbel meubilair?
Wanneer meerdere huishouden bij een verhuizing bij elkaar worden gevoegd is er een grote kans dat je veel bezittingen en vooral meubilair dubbel hebt. Twee serviezen, meerdere banken, kasten of broodroosters, etc. Je bent in de luxe positie gekomen om te kiezen wat je gaat houden en van welke dubbele items er afscheid wordt genomen. Ben je niet geheel zeker van je zaak? Sla de spullen dan op in een gehuurde opslagruimte. Mocht je toch nog iets missen in huis, dan kun je de het item gemakkelijk ophalen in jouw opslag box. 
Door jouw items of een gedeelte van jouw bezittingen op te slaan in een box kun je jezelf veel stress besparen in deze toch al stressvolle periode. Zoek rustig uit welke spullen je wilt houden en van welke je afscheid neemt en maak rustige de laatste klusjes af zonder dat al jouw bezittingen in de weg staan.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist