Veilig opbergen

Bison Air Maxe Safe

Voor, tijdens en na een verhuizing, én als een verhuisdoos in de opslag of onuitgepakt op zolder staat, wil je zo goed mogelijk voor je spullen zorgen. Bison komt met een nieuwe oplossing die je bezittingen langdurig beschermt: Air Max Safe Opbergen. De 'soepzak met inhoud' houdt je kleren en spullen vrij van vocht en schimmel en muffe geurtjes. Zo kun je rustig aan de slag.

 

Safe Opbergen is een nieuwe manier van vochtpreventie en -bestrijding. Het voorkomt schade aan je dierbare spullen; van boeken tot kleding.

Drie keer eigen gewicht aan vocht
In essentie is Safe Opbergen een speciale korrel die tot drie keer het eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Na vochtopname veranderen de korrels in een gel. Als het zakje vol gel zit, dan zit de klus van Safe Opbergen er op.

Easy home care
Air Max Safe Opbergen is een professionele oplossing voor 'easy home care'. Safe Opbergen doet het hele jaar door op vele plaatsen in en om je huis zijn werk. Voor bijvoorbeeld een droge, frisse verhuisdoos of opbergbox, keukenkast, kledinglade, sporttas, auto, tent en koffer. Safe Opbergen lekt niet, dus ook tijdens de verhuizing beschermt het je bezittingen optimaal. En na de verhuizing of opslag kunnen je spullen, zonder vervelende geurtjes, zo op hun nieuwe plaats.

Scheepvaarttechnologie
De technologie voor Safe Opbergen is ontwikkeld in de scheepvaart. Een zeecontainer in tropische wateren krijgt te maken met extreme hitte overdag en sterke afkoeling 's nachts. Een garantie voor vocht en condens, waartegen de te vervoeren goederen altijd moet worden beschermd. Bison vertaalde de techniek naar een maatwerkoplossing voor de zorgzame consument.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist