Vacu Vin kerstboom standaard

De basis die kerst maakt

Niets zo gezellig als een kerstboom. En was tot voor kort het opzetten een terugkerend probleem. Vanaf nu is dat opgelost. Vacu Vin introduceert de Christmas Tree Stand ofwel kerstboomstandaard.De Christmas Tree Stand is allereerst superlicht. De basis is een kunststof kruis met makkelijk te verstellen steunbeugels die uit de houder genomen kunnen worden en om de onderste takken van de kerstboom kan worden gevouwen. Deze onderste takken hoef je dus niet meer af te zagen! Zodra de boom recht staat, zet je de beugels vast met de bijgeleverde schroef en het karwei is geklaard. De boom staat stabiel en is kerst voorbij, dan kan de standaard worden ingeklapt tot een plat en superlicht pakketje.

De Christmas Tree Stand is geschikt voor bomen tot 2.50 meter en met een maximale stam met een diameter van 10 cm.

Vacu Vin & ID Selection
De twee merken van International Innovation Company zijn Vacu Vin en ID Selection. Elk product van Vacu Vin heeft een unieke functie, die altijd te maken heeft met het genieten van eten en drinken. Vacu Vin sluit hiermee aan op de wereldwijde trend dat consumenten steeds meer aandacht hebben voor culinaire geneugten. Wijn (met of zonder bubbels), koffie, thee, groenten, fruit: voor al het lekkers worden slimme bewaar- en bereidingstoepassingen gelanceerd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist