Uitslag website van het jaar

niet gewonnen, toch winnaar


Tussen 3 november en 8 december heeft Nederland massaal een stem uitgebracht op de site www.onlineawards.nl. Deze site organiseerde de verkiezing van de website van het jaar 2008. Meer dan 1.5000.000 bezoekers stemden op een van de 230 genomineerde websites, die weer onderverdeeld waren in 18 categorieën. WonenWonen.nl was als enige woonsite genomineerd in de categorie huizen.

 

 

WonenWonen.nl heeft de titel helaas niet in de wacht gesleept. Deze ging naar Funda.nl. Toch voelt WonenWonen.nl zich alles behalve een verliezer. Sterker nog: WonenWonen.nl voelt zich een absolute winnaar! De nominatie is voor directeur Janno Verkooijen een teken dat hij de juiste weg is ingeslagen. De verkiezing van de Website van het jaar 2008 is namelijk een publieksprijs. De nominatie van WonenWonen.nl geeft aan dat het grote publiek de website op waarde weet te schatten. De heer Verkooijen gaat met nog meer enthousiasme  verder met het ontwikkelen van zijn woonsite om volgend jaar opnieuw een gooi te kunnen doen naar de titel.

 

WonenWonen.nl bestaat al ruim 8 jaar en bereikt jaarlijks meer dan één miljoen huishoudens in Nederland met de allernieuwste trends op woongebied. Dit gebeurt door middel van een chique tabloid die twee keer per jaar verspreid wordt en een woonsite die het bezoeken meer dan waard is. Op deze site is dagelijks nieuws te vinden over woninginrichting, designmeubelen, tuinieren, keukens, badkamers, haarden, audio, video en alles wat verder met wonen te maken heeft. De afgelopen jaren is alles uit de kast gehaald om WonenWonen.nl groot te maken. En met succes! WonenWonen.nl behoort inmiddels tot de 5 grootste woonsites van Nederland en is sinds dit jaar de trotse bezitter van het MKB OK keurmerk. Dit wordt enkel toegekend aan bedrijven die zich houden aan de regels van het on-line zakendoen. Met andere woorden: u kunt WonenWonen.nl vertrouwen!

 

De volledige uitslag van de verkiezing van website van het jaar kunt u vinden op: www.onlineawards.nl


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist