Thuiswerkplek kerstklaar maken met kerstlampjes!

3 handige tips

December staat voor de deur, en dat betekent dat het alweer bijna tijd is om het huis te decoreren en klaar te maken voor de feestdagen. Maar in deze gekke tijd wil je misschien ook graag wat extra tijd besteden aan het gezellig maken van je thuiswerkplek. Hoe zorg je ervoor dat jouw home office er extra feestelijk uitziet? Met kerstverlichting natuurlijk! In deze blog delen we onze drie tips voor kerstverlichting die geschikt is voor tijdens het werken.

  1. Rustgevende én gezellige verlichting met kerstlantaarns

Iedereen kent natuurlijk wel de bekende kersthuisjes, waarmee in het tuincentrum hele kerstdorpen gebouwd worden, maar heb je ook weleens van kerstlantaarns gehoord? Deze rechthoekige of bolvormige lantaarns zijn ook voorzien van een winters tafereel, net zoals de eerder genoemde kersthuisjes, maar zien er iets rustiger uit en zijn daardoor een stuk geschikter voor de werkplek. Je wordt zo niet afgeleid door allerlei flikkerende gekleurde lampjes, bewegende miniatuurpoppetjes of drukke muziekjes, maar kijkt tijdens het werken wel uit op een kerstig tafereel van sneeuwpoppen, kerstbomen of kerstmannen.

Kerstlantaarns stralen verlichting uit in een warm witte lichtkleur, die over het algemeen gezien wordt als de meest sfeervolle vorm van verlichting, en zorgen zo voor een warm en knus gevoel tijdens het werken. Daarnaast zorgt de combinatie van water, glitters en een ingebouwde motor er in deze lantaarns voor dat er een rustig sneeuweffect ontstaat, waardoor dit accessoire voor nóg groter kerstgevoel zorgt. Zo is dit de ideale toevoeging aan jouw bureau tijdens de decembermaand.

  1. Veilig werken met led kaarsen

Een kaarsje aansteken tijdens het werken zorgt ervoor dat de werkplek er direct een stuk gezelliger en feestelijker uitziet, zeker als je kerstkaarsen gebruikt. Dit zijn kaarsen die door middel van een uitsnede of waxfiguren een kersttafereel weergeven. Het gevaar met kaarsen ligt echter gauw op de loer en een ongelukje zit in een klein hoekje. Druk in de weer met je papieren of met je andere werkzaamheden? Dan stoot je zó een kaars om of hang je per ongeluk met je mouw in het vlammetje. Allebei niet echt wenselijk natuurlijk!

De oplossing is simpel: gebruik led kaarsen. Dan is er namelijk geen sprake van echt vuur en dus ook niet van brandgevaar. De lichtjes zijn gemaakt met led, maar dit doet vaak geen afbreuk aan het uiterlijk hiervan. Tegenwoordig worden er allerlei manieren gebruikt om led kaarsen toch zeer waarheidsgetrouw te maken, bijvoorbeeld door ze te creëren met behulp van echte wax of door er een levensecht 3D-vlammetje aan toe te voegen. Deze vlam kan zelfs flikkeren, net zoals ‘echt’ kaarslicht. Dit is dus het perfecte en meest veilige alternatief, waarmee je je werkplek eenvoudig feestelijker en gezelliger maakt.

  1. Creëer de leukste kantoorkerstboom

Wil je écht uitpakken? Dan kun je natuurlijk ook altijd een grote of een kleine kerstboom op je thuiskantoortje zetten. Niks zorgt meer voor dat echte kerstgevoel dan een groen boompje met leuke kerstlampjes. Denk je nu: normaal gesproken kom ik al stopcontacten te kort voor het aansluiten en opladen van mijn laptop, tweede scherm, telefoon, draadloze oortjes of tablet tijdens het werken, dus een kerstboompje met kerstverlichting kan al helemáál niet? Think again! Je kunt namelijk altijd voor kerstverlichting op batterij gaan. Zo heb je geen extra stroomvoorziening nodig én kun je je kerstboompje overal plaatsen waar je maar wil, zonder dat je rekening hoeft te houden met de vraag of er een stekkerdoos in de buurt is. Ideaal!

Ga jij jouw home office binnenkort kerstklaar maken? Met onze tips ga je voor handige en veilige kerstverlichting, waar je niet door afgeleid wordt tijdens je drukke bezigheden. Zo kom je ook tijdens het werken al helemaal in de kerstsfeer! Deel foto’s van jouw eindresultaat met je collega’s om tóch nog een beetje een saamhorigheidsgevoel te creëren (of om te kijken wie het meeste zijn best heeft gedaan natuurlijk).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist