Thuiskantoor inrichten?

Deze 7 dingen mogen niet ontbreken!

Hoe fijn is het om in je eigen woning een ideale werkplek voor jezelf te creëren? Thuiswerken kent uitdagingen en de inrichting van je werkplek kan in ieder geval de juiste basis vormen. Werk je meer vanuit huis en heb je inspiratie nodig om je eigen thuiskantoor in te richten? Dan lees je in deze blog meer over de 7 onmisbare onderdelen van een fijn en compleet thuiskantoor. Je krijgt tips welke spullen absoluut niet mogen ontbreken en op welke manier je een inspirerende en motiverende werkplek voor jezelf kunt inrichten. 

1. Kies in ieder geval voor een ruime archiefkast 

Werk je vaak met documenten en wil je alles netjes geordend houden? Kies er dan voor om in ieder geval een archiefkast in je thuiskantoor neer te zetten. Een archiefkast zorgt niet alleen voor een opgeruimde werkplek, maar ook voor meer privacy en veiligheid van de documenten die je dient te bewaren. Werk je met privacygevoelige informatie? Dan kun je een archiefkast met slot aanschaffen, zodat alleen jij bij de documenten kunt komen. 

2. De beste technische gadgets 

Ben je gewend om met bepaalde merken computers, twee schermen, printers en andere technische gadgets te werken? Zorg er dan voor dat je thuiskantoor hier ook over beschikt. Vraag je baas om de technische onderdelen naar je woning te sturen, zodat je in ieder geval altijd met hetzelfde materiaal aan de slag kunt, als dat je al gewend bent. Dit zorgt voor meer continuïteit in het uitvoeren van je werkzaamheden. 

3. Ergonomische kantoormeubelen 

Wanneer je een groot deel van de dag zittend doorbrengt, is het belangrijk dat je over ergonomische kantoormeubelen beschikt. Dit soort bureaus en bureaustoelen zorgen ervoor dat je in ieder geval in een gezonde werkhouding aan de slag kunt. Wanneer je bureau en bureaustoel juist staan afgesteld, voorkom je nek-, schouder- en rugklachten. 

4. Voldoende daglicht en frisse lucht

Moet jij je gedurende je werkdag goed kunnen concentreren? Dan is het belangrijk dat je over voldoende daglicht en frisse lucht beschikt. Dit zorgt er namelijk voor dat je beter na kunt denken, jij je prettiger voelt en je productiever aan de slag kunt. 

5. De juiste internetverbinding 

Zorg dat je snelle en goede wifi tot je beschikking hebt in je thuiskantoor. Verwacht je baas een bepaalde snelheid in het uitvoeren van je werkzaamheden en hangt dit van je internetverbinding af? Vraag dan of je werkgever een provider voor je uit kan kiezen en vergoeden. 

6. Rust om je heen en geen rommel op je bureau 

Een opgeruimd thuiskantoor zorgt voor een opgeruimd gevoel en een opgeruimde geest. Hierdoor kun je spullen makkelijk terugvinden en kun jij je gedurende je thuiswerkdag veel beter concentreren. 

7. Een aantal inspirerende en persoonlijke accessoires 

Een thuiskantoor is van jezelf. Hier kun je dus neerzetten wat je zelf wil. Kies voor een aantal prachtige planten, fotolijstjes met persoonlijke foto’s en leuke woonaccessoires waar je blij van wordt en door geïnspireerd raakt. Een persoonlijke touch zorgt voor een gezellige vibe. Inspiratie nodig? Kijk dan eens rond op Pinterest voor leuke ideeën. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist