Thuis sporten

Deze accessoires zijn onmisbaar

De Garmin Forerunner 45 is een gebruiksvriendelijk sporthorloge dat geschikt is voor de beginnende hardloper. Hij beschikt over een hartslagmeter en ingebouwd GPS. Met de extra optie Garmin Coach heb je persoonlijke coaching en trainingsschema's bij de hand. Met de ongevallendetectie kun je je locatie delen met gekozen contactpersonen indien nodig.

De Garmin Forerunner 245 is de smartwatch voor de gevorderde hardloper. Hij beschikt over een geavanceerde physio-functies die je trainingsstatus evalueren zoals VO2 max, aeroob en anaeroob trainingsstatussen. De veiligheidsfunctie stelt je in staat om je locatie met gekozen contactpersonen te delen, indien nodig. Met de Music versie kun je luisteren naar Spotify en Deezer en sla je tot 500 nummers op.

De Garmin Forerunner 945 is voor de multisporter. Met een batterijduur van 40 uur in GPS-modus en 60 uur in Ultratac-modus is deze triatlon bundel geschikt voor de echte doorzetters. Verder is hij voorzien van de Music functie, VO2 Max, SPo2-metingen, betalen met Garmin Pay, Mapping Training Load Balance, geavanceerde hardloopdynamica en triatlon activiteitenprofiel.

De Garmin Edge 530 en de Garmin Edge 830 verschillen niet veel van elkaar. Beide hebben wifi, een langere batterijduur, afslag-voor-afslag navigatie en ze beschikken voortaan standaard over de Trailforks App, hiermee is het vinden van nieuwe routes een stuk makkelijker. Beide zijn voorzien van een alarm, die je een seintje geeft als je fiets beweegt zonder jouw weten. Een andere handige functie is Find My Edge. Mocht je fietscomputer van je fiets afvallen, kun je hem gemakkelijk terugvinden. Dankzij de dynamische prestatiebewaking en inzichten zoals de ClimbPro functie, zorgen beide ervoor dat je inzichten krijgt en je zelf hierop verder kan ontwikkelen.
Het grootste verschil tussen de Garmin Edge 530 en de Garmin Edge 830 is dat de 830 een touchscreen heeft, deze is waterproof, en hij kan zelf routes maken dus je bent niet meer afhankelijk van het uploaden van kaarten of het koppelen met je mobiel. Qua prijs is de 830 gemiddeld €100,- duurder dan de 530.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist