Tesla huren

Altijd een leuke aankomst

 

Iedereen heeft ze wel eens voorbij zien komen, de luxe elektrische auto’s van Tesla. Tegenwoordig is het dus ook mogelijk om een Tesla te huren voor bijvoorbeeld een leuke aankomst van je gala, bruiloft of evenement.

100% elektrisch
Natuurlijk is het supergaaf om een keer in een Tesla te rijden, wanneer je het gaspedaal indrukt geeft een elektrische motor je meteen 100% power en zit je binnen enkele seconden al op 100km/pu! Zolang je er niet mee gaat scheuren zijn het ontzettend duurzame auto’s vergeleken met andere luxe merken aangezien de meeste nog gewoon op benzine of diesel lopen en snelle auto’s zijn meestal niet heel zuinig!

Droomauto
Het is toch ook wel verleidelijk om voor 1 dag toch even de luxe te proeven, of je nou een car freak bent of niet het blijft indrukwekkend om gelanceerd te worden in een elektrische auto en dat voor nog geen 200 euro per dag. Daarnaast is het ook een leuk alternatief voor als je twijfelt over het kopen van een tesla maar de verkoper je niet genoeg tijd geeft om ze ‘echt’ goed te testen.

Model S, 3, X, Y of toch de Roadste
Je kan Tesla’s huren in verschillende soorten en maten voor ieder wat wils :).

Tesla Model S
Voor de echte Tesla ervaring is het echt aan te raden om de Tesla Model S een keer te huren! De luxe uitstraling en alle extra ingebouwde snufjes geeft je dit wel een unieke ervaring en waarschijnlijk voor de benzine rijders een heel ander perspectief van deze supersnelle elektrische auto.

Tesla Model 3
Waarom de Tesla Model 3 huren en is het wel mijn droomauto? Gewoon een model S rijden is niet meer bijzonder. Deze is weliswaar groter, luxer etc maar hij komt te veel voor op de weg en ook de actieradius van de model 3 is hoger dan van de model S.

Tesla Model X
Waarom de Tesla Model X huren zou je denken? Deze grootste Tesla met vleugeldeuren a la back to The Future is echt een happening om zelf te ervaren. Bereid je voor op een dag of weekend (of langer) heerlijk sturen en wie weet koop je hem daarna zelf!

Tesla Model Y
Waarom de Tesla Model Y huren zou je denken? Deze betaalbare ruimte 7 persoons Tesla die net wat kleiner en handzamer is dan de model X is echt gaaf om zelf te ervaren.

Tesla Roadster
Zeldzaam in Nederland, maar als je hem kan vinden is het geweldig om in zo een sportieve auto te zitten. De echte showsteler voor je bruiloft of gala. En de persoonlijke favoriet van Elon Musk de CEO van Tesla.

Kijk voor meer info op https://www.hurentesla.nl/

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist