Telefoon op stuur

voor iPhone 10, Samsung S9 en anderen

Een telefoonhouder voor op je fiets is handig om je telefoon makkelijk en veilig mee te meenemen op deze manier kun je apps gebruiken en kun je hem snel erop en eraf halen en staat hij ook nog leuk op je fiets.

Telefoonhouder fiets
Telefoon in de telefoonhouder fiets navigeer je, zie je snelheid, kun je je vermogen meten en hoef je geen losse km teller te kopen.

Waarom
De belangrijkste doelen en functies van een telefoonhouder zijn: dat je telefoon veilig is, je kunt navigeren, de snelheid en afstand kunt zien die je aan het fietsen bent en leuke en functionele fietsdata weergeeft.
Een andere reden waarom je een telefoon houder zou willen aanschaffen is dat je je hartslag wil kunnen zien. En om Strava segmenten te bekijken.

Apps op fiets
Veel fietsers gebruiken graag apps op de fiets, een van de beste apps is Strava met Strava kun je wedstijden houden tegen andere fietsers. Dus nog een goede reden als live je resultaten kunt zien je hartslag kunt meten en segmenten kunt bekijken om een telefoonhouder aan te schaffen.

Stuurhouder snelsluitsysteem
Het is de bedoeling dat je stuur case goed vast zit op je stuur maar hij moet er ook gemakkelijk en snel afkunnen.Een goede fietshouder heeft een beugel waarmee je de telefoon op de stuurpen, de stuurbuis of op het stuur van je fiets kunt bevestigen.
Met een snelsluitsysteem onder andere van Topeak kun je je telefoon snel uit de stuurhouder halen dit kan handig zijn bijvoorbeeld als je gebeld word.

Keuze
De beste punten om naar te kijken als je een keuze wil maken voor een telefoonhouder zijn:
Dat de case stevig is, snel erop kan, snel eraf, geen lompe uitvoerig is, dus dun ontwerp en het is handig als deze eventueel waterdicht is. Het is ook fijn als de houder niet rammelt want geluiden op je (race) fiets zijn niet fijn.
En zeker niet onbelangrijk is dat je moet kijken of de houder op je stuur van je fiets gemonteerd kan worden en dat je telefoon in dit model past!

Merken telefoonhouders
Je hebt veel soorten merken telefoonhouders maar naar onze mening zijn dit de beste:
• Topeak
• Fietshouder iPhone goedkoop, meerdere modellen
• Biologic
• BBB
• Fietshouder oudere iPhone goedkoop
• Scosche
• Thule (minder mooi)
• Wahoo
• Seidio (duur, 80 euro)

Iphone
Iphone is nog steeds het favoriete merk voor telefoons. De modellen van deze telefoonhouders zijn slank en zorgen ervoor dat je je home knop en scherm kunt blijven gebruiken. Sommige zijn ook geschikt om foto’s en video’s te maken vanuit de case.
De Iphone Plus varianten hebben natuurlijk een grotere case nodig dan de normale en het voordeel is dat je dan een groter zichtbaar scherm hebt. De houder van de 8 plus kun je tevens ook gebruiken voor de 10 plus iphone.

Samsung
Samsung Galaxy is erg netjes van afwerking. Naarmate de tijd vordert snappen ook de fietshouder makers dat het allemaal lichter, mooier en handiger moet worden. Dit is echt een goede oplossing voor je S9 op de fiets. Maar de de houder voor een samsung note is natuurlijk ook een stuk groter.

Universele
Een universele telefoonhouder is erg fijn omdat alle soorten telefoons erin passen dus als je meer telefoons hebt of als je een nieuwe telefoon koopt hoef je geen nieuwe houder aan te schaffen.
Er zijn helaas ook enkele nadelen aan de houder, deze kan bijvoorbeeld rammelen omdat de maker aan meerdere zijden marge houdt. En een waterdicht model is lastiger te bedienen omdat de home knop en het scherm niet precies op de plek zit die voor alle houders geschikt is.

Telefoonhouder carbon
De standaard plastic stuurhouder zijn:
• Groot en lomp
• Duur
• Soms rammelend (erg irritant)
• Niet goed passend (vooral niet om moderne platte sturen)
• Soms wel passend, maar dan bij een nieuwe telefoon niet meer.

Topeak
De topeak modellen zijn zeer fraai technisch vormgegeven deze houders zijn beter in het op en afhalen van het stuur en zijn steviger en zien er niet lomp uit. Topeak heeft modellen die precies op maat zijn voor iphones en andere bekende telefoons daarbij hebben ze ook iets grotere drybags als je je telefoon droog wil houden.

BBB
De houder van bbb rammelt niet als je over slecht wegdek fiets deze zijn dus stevig. De telefoonhouder is klein en dun en echt waterdicht.

Quadlock
Dit merk is te herkennen aan de blauwe ronde bevestiging. Je kunt op deze manier als het ware de telefoon in de stuurhouder op je stuur draaien. De bevestiging van de quadlock ronde houder is universeel met de sportarmbanden van de quadlock kun je hem ook nog eens gebruiken bij hardlopen. Dit systeem zorgt ervoor dat je makkelijk je telefoon kunt meenemen.

Conlusie
Welke houder is het beste om te kopen? De modellen van topeak zijn echt betrouwbaar rammelen niet en er zijn verschillende modellen voor allerlei soorten telefoons. Alleen deze zijn wel behoorlijk prijzig.
Daarom is de universele telefoonhouder gekozen als beste keus. Deze is simpel en past voor iedere telefoon, rammelt niet (bij de meeste telefoons) en blijft echt zitten. Het enige nadeel is dat hij er misschien wat goedkoop uit ziet.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.wielrenner.eu/telefoonhouder-fiets/ .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist