Swirl® Quinyo®

zelfsluitende stofzuigerzak EasyBag

De nieuwe Swirl® Quinyo® is de eerste en enige draadloze stofzuiger met zelfsluitende zak. Hij combineert al het goede in één apparaat. Zoals het gemak van draadloos stofzuigen met veel bewegingsvrijheid en formidabele zuigkracht. Daarnaast leegt u het stofreservoir zonder dat er een stofwolk ontstaat. Dat is te danken aan de zelfsluitende stofzuigerzak Swirl® EasyBag. U trekt aan de hendel, de EasyBag sluit zich, u verwijdert hem zonder stofwolk en klaar. Voor iedereen die draadloos, moeiteloos en stofloos wil stofzuigen.

Veel consumenten vinden het een minpunt van stofzuigers zonder zak dat er een stofwolk ontstaat als ze hem legen. Daarnaast vinden ze het niet fijn dat ze het vuil zien zitten in het doorzichtige reservoir en dat ze dat met de hand moeten schoonmaken. Swirl® Quinyo® lost dit slim op met de EasyBag. U hoeft de zak niet eens met uw hand aan te raken en u hoeft niet te bukken als u de stofzuiger leegt.

Feel-good hygiëne
Een ander groot voordeel van de Swirl® Quinyo® is de verwisselbare batterij. Beschikt u over een tweede batterij dan kunt u de lege batterij in één klik verwisselen voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kunt u beide batterijen opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de batterij die in de stofzuiger zit. Hiermee kunt u het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken.

De Swirl® Quinyo® kan in één klik omgebouwd worden van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De elektronische motor is erg stil en heeft een hoog vermogen voor maximale zuigkracht en een lange levensduur. Conclusie: de nieuwe Swirl® Quinyo® staat garant voor moeiteloos stofzuigen en stofvrij legen. Ofwel voor meer feel-good hygiëne.

Over Swirl®
Maak van een schoon huishouden een kleine zorg: de producten van het merk Swirl® maken het dagelijkse leven al tientallen jaren gemakkelijker, aangenamer en schoner. Het uitgebreide assortiment omvat stofzuigerzakken, stofzuigeraccessoires, ventilatiefilters, vuilniszakken, afvalzakken, diverse huishoudproducten en afzuigkapfilters die allemaal praktische huishoudelijke hulp bieden voor een schoon huis met de feel good-factor. Swirl® is een merk van de Melitta Group. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist