Swirl Quinyo

Draadloze stofzuiger mét zak

De nieuwe Swirl Quinyo is de eerste en enige draadloze stofzuiger met zelfsluitende zak. Hij combineert al het goede in één apparaat. Zoals het gemak van draadloos stofzuigen met veel bewegingsvrijheid en formidabele zuigkracht. Daarnaast leeg je het stofreservoir zonder dat er een stofwolk ontstaat. Dat is te danken aan de zelfsluitende stofzuigerzak Swirl EasyBag. Je trekt aan de hendel, de EasyBag sluit zich, je verwijdert hem zonder stofwolk en klaar. Dat is wel zo schoon en fris.

Veel consumenten vinden het een minpunt van stofzuigers zonder zak dat er een stofwolk ontstaat als je ze leegt. Daarnaast vinden ze het niet fijn dat je het vuil ziet zitten in het doorzichtige reservoir en dat je dat met de hand moet schoonmaken. Swirl Quinyo lost dit slim op met de EasyBag®. Je hoeft de zak niet eens met je hand aan te raken en je hoeft niet te bukken als je de stofzuiger leegt.

Feel-good hygiëne
Een ander groot voordeel van de Swirl Quinyo is de verwisselbare accu. Beschik je over een tweede accu dan kun je de lege accu in één klik verwisselen voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken.

De Swirl Quinyo kan in één klik omgebouwd worden van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De elektronische motor is erg stil en heeft een hoog vermogen voor maximale zuigkracht en een lange levensduur. Conclusie: de nieuwe Swirl Quinyo staat garant voor moeiteloos stofzuigen en stofvrij legen. Ofwel voor meer feel-good hygiëne.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist