stacaravan kopen bij Stekelbos

Tweedehands stacaravan

3 tips om een kleine ruimte gezellig aan te kleden

Kleine ruimtes zijn soms lastig om op de juiste manier aan te kleden. Je wilt de ruimte natuurlijk niet te klein maken en te veel spullen erin zetten. Kleine ruimtes zijn er in verschillende vormen en soorten. Denk aan kleine slaapkamers, boomhutten, stacaravans en een kleine aanbouw. Wil jij weten hoe je het beste een kleine ruimte gezellig kan aankleden? Lees dan snel verder. 

Kies voor wit

Wit is een neutrale kleur om je kamer mee in te richten. Het zorgt voor openheid en het creëert een rustige uitstraling. Wit is altijd een goede kleur als een ruimte aan de kleine kant is. Wil je naast wit toch wat kleur brengen in je kamer? Kies dan voor gekleurde accessoires om je kamer mee op te fleuren. Dit zorgt voor meer warmte in de ruimte, maar maakt de kamer optisch gezien niet kleiner. Wit wordt veel gebruikt voor slaapkamers. Mocht je nog niet over een kleine ruimte beschikken en wil je die toch aanschaffen? Denk dan vooral aan een stacaravan kopen bij Stekelbos

Voeg planten toe 

Wie houdt er nu niet van de natuur? Natuur straalt rust, warmte en gezelligheid uit. Je kan kiezen om een aantal planten toe te voegen aan de ruimte. Dit zorgt al snel voor meer gezelligheid en zorgt voor een leuke aankleding. Mocht je te weinig ruimte hebben om veel staande planten neer te zetten kan je ook hangende planten ophangen. Dit bespaart ruimte en je creëert toch die gezellige sfeer in de kamer. 

Ga voor leuke accessoires 

Om je kamer nog meer aan te kleden, kun je kiezen om meer accessoires toe te voegen. Door nieuwe accessoires toe te voegen speel je met je ruimte. Er is constant verandering,  waardoor je kamer steeds een andere look krijgt. Dit houdt het speels. Je kan er ook voor kiezen om eens in de zoveel tijd al je accessoires om te gooien en voor andere kleuren te kiezen. Zet verschillende kleine accessoires bij elkaar voor een eye-catcher effect. 

Een kleine ruimte zoals een tweedehands stacaravan kan moeilijk aan te kleden zijn. Je kan de ruimte leuk opfrissen door gekleurde accessoires te gebruiken en de muren mooi wit te laten. Ook is het een goed idee om planten toe te voegen. Dit zorgt voor nog meer gezelligheid en warmte in je kamer. Bovendien kan je ook je accessoires eens in de zoveel tijd veranderen of updaten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist