SPECTRAL AMENO

Mooi wonen en home entertainment worden één

AMENO.

Voor iedereen, die luidsprekers liever hoort dan ziet.
Mooi wonen en home entertainment worden één - met AMENO van Spectral. Het vrij te configureren smart tv meubel bestaat uit een spannende materiaalmix van glas, hout fineer, aluminium en keramiek.

Een eigen thuisbioscoop zonder zichtbare speakers, subwoofer en kabels - dankzij het geïntegreerde soundsysteem. Kies voor de speciaal geïntegreerde docking welke zorgt voor een altijd opgeladen smartphone of tablet.

AMENO van Spectral staat voor de nieuwe generatie tv wandmeubels.

Met AMENO haal je een echt smart tv meubel in huis, een compleet slim en doordacht tv wandmeubel helemaal naar wens samen te stellen. Ben je al voorzien van bijvoorbeeld een Sonos Playbar systeem, dan maakt AMENO om je soundbar volledig uit het zicht te halen.

AMENO STUDIO CILO

Benieuwd naar het smart tv wandmeubel van dit moment? Breng dan een bezoek aan CILO, de design speciaalzaak in Zutphen. Hier heeft Hans-Jaap Eijerkamp samen met Spectral een complete AMENO STUDIO gecreëerd, waar de meest uitgebreide AMENO tv wandmeubels gepresenteerd staan. De AMENO adviseurs van CILO kunnen ter plekke een 3D tekening van je eigen samengestelde AMENO meubel maken.

 

AMENO STUDIO CILO
7 dagen per week geopend, klik hier voor meer informatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist